Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/15/19 in all areas

  1. Sad su siptari, nisu cigani ipak je to napredak.
    2 points
  2. 2 points
  3. Koliko ce nam trebati da doguramo do Hrvata? Potrudicemo se da sto brze nadjemo naseg Fadilja i ekipu, mada bice problema jer ste ih vi sve pokupili.
    1 point
  4. Pratite uspehe svojih favorita kroz napete mečeve NBA lige uz mts TV i usluge striminga u multimedijalnoj paleti mts-a. Ovo takmičenje bez premca suočava najbolje igrače iz celog sveta i daje vam jedinstvenu priliku da ga pratite kroz ponudu kanala Arena TV, ali i kroz specijalni NBA TV kanal mts TV-a. U trenutku kada ne budete kraj TV ekrana, i dalje ćete imati mogućnost da svoje omiljene košarkaše gledate na mobilnom ekranu, koristeći našu NBA uslugu. Sigurni smo da će vas privući direktni prenosi svih mečeva, ali još jedna poslastica za vas biće posebni NBA TV kanal sa detaljnim analizama, uvidima i zabavnim prilozima koje možete gledati na mts TV-u, m:SAT TV-u, ali i na mts TV GO. Kanal NBA TV dostupan je korisnicima Start, Plus i Max paketa na poziciji 305, a kanal NBA TV HD na poziciji 712 mts TV-a. Pratite NBA neometano – budite i vi uz mts u pohodu na svetski vrh profesionalne košarke!
    1 point
  5. Evo ga i na novom Nile albumu.
    1 point
  6. Ovo je savršena prilika i šteta bi bilo da je ispustim, a da ne konstatujem da mi je jako drago što nikada nisam imao nimalo simpatija prema MH, a naročito prema prema njihovom mastermindu. Kakav papak!!!
    -1 points
×
×
  • Create New...