Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/17/19 in all areas

  1. slusam drugi dan vec
    2 points
  2. https://www.hardwiredmagazine.com/recenzija-riblja-corba-da-tebe-nije-2019/?fbclid=IwAR0d_RhLVDe7vFKQFCezcuuavL1kgqSpT7GT8uZJyo4bjAjDg0a_I9HOJjs
    2 points
  3. https://en.metal-tracker.com/torrents/272361.html
    2 points
  4. apsolutno fenomenalni su bili u Zagrebu. Nesto duza setlista bila nego generalno sto sviraju, koliko vidim, verovatno jer su poslednji put bili u ZGu pre 13 godina kad nisu ni album imali. Prelepote poput Eula i Green Theme smo dobili, recimo. Bend na najvisem nivou u svakom smislu. Sa ovom devojkom su toliko dobro doterali vokale i harmonije da su na ivici da zvuce kao neki AOR bend kad svi zajedno zapevaju. Nijedan minus generalno, sve sto sam hteo i ocekivao od njih uzivo a i vise.
    2 points
  5. još jedan dokaz da Dimon greši
    1 point
  6. Gde je Kuruz sa pecatima? Sto se mene tice obijte nam onaj jedan kup dok smo kao bili u fuziji. Nadoknadice Legenda! Bice Filip trofejniji od Novice 😄
    1 point
  7. Slusaju isti oni ljudi koji slusaju narodnjake. Jebeni seljacki rok, kao i Bijelo dugme.
    1 point
  8. Ovo je savršena prilika i šteta bi bilo da je ispustim, a da ne konstatujem da mi je jako drago što nikada nisam imao nimalo simpatija prema MH, a naročito prema prema njihovom mastermindu. Kakav papak!!!
    1 point
  9. slazem se sa Humanom 😮 Ima tu i tamo malo Deatha, ima par nekih neparnih zajebancija ali ne previse jer im to naravno nije strong point, i malo neke Mithras space atmosfere i Nile buke i prljavstine i oriental fazone, ali je generalno stilski meni nesto izmedju Formulas i Close to a World Below po najvise. Sve u svemu, prilicno savrsen spoj svega sto najvise volim u death metalu, tako da je meni legao na keca album i ide vec treci put.
    1 point
×
×
  • Create New...