Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/22/19 in Posts

  1. 3 points
  2. Misliš pornićarke... Za osmeh se slažem s Neletom, jasno je da je i on romantična duša.
    2 points
  3. Tegeltija vas raskrinkava na dnevnom nivou, iz sata u sat zato ga i mrzite
    2 points
  4. Бем ти каква албумчина!! Ово стварно нисам очекивао. Доста мрачан албум са изненађујуће добром продукцијом. Допада ми се што није рађен по шаблону са претходна 2 албума и још једна потврда да је Хелхамер срао кад је причао да ће албум бити у фазону деткраш/де мистерис јер то наравно није ни приближно тачно. А кад смо већ код њега имам утисак да није он бубњар овде, јербо, ово ко да није његов стил. Атили мање/више отишо глас у аут али добра ствар па се то не примећује баш претерано. Свака песма је убица на свој начин али ако бих неке морао да издвојим на прво слушање, онда: agenda ignis, malum, aeon daemonium, invoke the oath. Чак и бонус траке кидају. Оне 2 песме које су се прве појавиле ми нису обећавале ништа нарочито али су чак и оне одличне гледајући све као целину. Са разлогом носе оно "true" изнад логоа.
    1 point
  5. mene su razočarali posle ovog
    1 point
  6. Poparinih citata nikad dosta. Jednog dana njegove besede ponosno će se izgovarati i proučavati na Oksfordu, Hajdelbergu, Bolonji, Sorboni...
    1 point
  7. samo iznosi činjenice lepo kaže Moka
    1 point
  8. toliko im je nebitan da pene na svaki njegov post ko milojko pantic na skupstini cigana, na stranu sve ostalo sto se tegija tice
    1 point
  9. Ali nije mi jasno kako bilo ko od grobara može da se loži na likove u čijem je opisu radnog mesta da se bavi suparničkim klubom, raskrinkavanjem, saopštenjima, verbalnim izdrkotinama i sl. I to kao s nekog višeg moralnog stanovišta, kao da nisu za i u istom takvom govnjivom klubu, samo manjem i lošijem. A da, ovo je košarka. Bez obzira, sve stoji. 😄 Dajte lepo nezavisne i istraživačke novinare i ostalu svitu, pa raskrinkajte oba kluba i ostatak bulumente pride, to je sve ionako organizovani kriminal, pranje novca i trgovina ljudima. Što se Tomića tiče, dobro je. Samo se bojim da ne bude još gore.
    1 point
  10. https://mega.nz/#!wbIAAI4J!STUVDdUEwkq3RcU3DxHb5WTmeiuwG_toeFXj_xTqjGU
    1 point
  11. Jedan blast from the past. Drugar sa faxa mi poslao nedavno, oktobar / novembar 2000, znači ovaj neki period prije 19 godina.
    1 point
  12. Saxon - Thunderbolt Iced Earth - Incorruptible Grave Digger - The Clans Will Rise Again
    1 point
  13. http://www.invisibleoranges.com/opeth-still-life-anniversary/
    1 point
  14. Sisaj Denvere i govno buljavo!
    0 points
  15. Хајде да идемо део по део. Aко је почетак целе приче о твојој тврдњи да Христос никада није постојао, ако немаш валидне аргументе везано за то, како да идемо даље ? Не капирам што си покретао тему о хришћанској симболици и есхатологији када избегаваш да говориш о самој теми. Ваљда треба да наведеш и неки пример, шта је то оригинално, а шта је то ископирано, шта је то хришћанска симболика, а шта есхатологија, и да то упоредиш са другим. Имам утисак да немаш идеју шта је уопште есхатологија за хришћане, ако грешим, напиши ми шта то представља, јер овако је нејасно шта је блискоисточно учење, а шта хришћанско. Овде пишеш да први пут чујеш да постоје ванбиблијска сведочанства о Христу, а то је опште позната ствар.
    -2 points
×
×
  • Create New...