Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/30/19 in all areas

  1. meni je Daemon posle svakog novog slusanja sve bolji. Btw sto se Mayhem rasprave tice - budimo realno, ne bi ste nijedan album slusali da to nisu bas oni. 🙂 Jedini vredan pomena je DMDS i to je to. Ovde i sebe ubrajam, imam sve albume, pustam redovno iako ima x bendova koji su bolji i uticajniji 🙂
    4 points
  2. Iste godine izaslo: Gorgoroth - Pentagram Darkthrone - Transilvanian Marduk - Opus Nocturne Burzum - Hvis Gore navedeni bendovi, a posebno Marduk i dan danas sabija kakve albume izbacuje sto se ne moze reci za ostatak ekipe. I da, Whoredom Rife zakon.
    2 points
  3. heritage>>>>>>>>>>>>>
    1 point
  4. Čim ističeš Heritage kao dobar album, jasno mi je zašto se ne slažemo.
    1 point
  5. Kakva bre elita, imaju jednog jedinog lika koji je konstantan u postavi... Ovo ostalo sve hired guns. Čak i Attila.
    1 point
  6. Jebi Jokica!
    1 point
  7. Očigledno ima ljudi koji vole electro dub industrial Mayhem.. Na tom GDoW sem logoa ne vidim drugu sličnost sa bendom, pola albuma neko narativno kenjanje, pola ova sranja što pomenuh.. Chimera nešto bolja, ali ni to nije neki album o kome se pišu hvalospevi. Ovaj novi sasvim solidan, verovatno najbolji od DMDS, ali opet daleko je to od tog kulta..
    1 point
  8. aj ovo da ima mnogo boljih, to je subjektivno ali koji su to silni bendovi uticajniji od njih u žanru? tek se sa ovim da je samo DMDS vredan pomena ne slažem Wolf's Lair Abyss i Deatcrush fenomenalna izdanja, GDoW fantastičan album, Chimera takođe sjajna, lajv albumi isto vrhunski... nema greške s njima, meni spadaju u bendove sa najkonstantnijim diskografijama, a još bolje je to što su se mnogo menjali, nisu svirali jedno te isto
    1 point
  9. Ordo ad Chao najbolji Mayhem.
    1 point
  10. 1 point
  11. Sinoć prvi samleveni i uredno spakovani... pola židov - pola naprdnjak. Po praktičnim instrukcijama Sretka Kalinića.
    1 point
  12. Ekipa. Kakvo djubriste, krv ti Isusovu. U rangu Ona voli Zvezdu.
    1 point
  13. komično je tvoje kognitivno disonantno retrogradno racionalizovanje od zaključka koji se sam od sebe nameće ka zaključku koji je toliko nebulozan da ne možeš ni da ga izrekneš normalnim jezikom, nego i sam svojim odabirom reči potvrđuješ da je nebulozan, ne bi li nekako razrešio kognitivnu disonancu koju si sam sebi priredio. eternal sunshine batinog uma. dakle, kako i sam znaš, jedna progonjena sekta koja se skrivala po katakombama, a cilj joj je da se siri svetom je otprilike vec samo po sebi = zavera. tako da DA - "hrišćanstvo je /nastalo/, nekom zaverom, jednom mešavinom učenja koja je imala najbolji PR i fake news". upravo tako. i to je tačno čak i u slucaju da je isus istorijska licnost sa nekom slicnoscu sa isusom iz jevandjelja.
    1 point
  14. Ljeto gospodnje 84-e..
    1 point
  15. Ala je vas lako naložiti. Dosta safe album, DMDS u pokušaju sa Chimera produkcijom, ali najbitnija stvar da opet Teloch ništa novo ne pokušava, prošli kopiranje Blasphemer albuma, sad više DMDSa. Ima dobrih trenutaka i jeste bolje od EW, što i nije neki poduhvat, samo još jedan Mayhem album koji deluje više kao običan produkt nego neko muzičko delo, daj da se napravi razlog da se ide na turneju i cepa pola DMDS još malo.
    1 point
  16. Ispao je smrdina, ko ga jebe, ali nemojmo preterivati. Kakvo kurcevo Bijelo Dugme, Balasevici i ostali crnogorci.
    1 point
  17. Da ga jebem, ne placa mi se nista pored svih troskova. :) Cuj 10 dolara...kupim Dzonija Rackovica i 10 zajecaraca.
    1 point
  18. 1 point
×
×
  • Create New...