Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/10/19 in all areas

  1. Gledali smo ih sinoć u Klužu, meni treći susret uživo sa njima. Sjajan klub Form Space koji se nalazi u okviru Cluj arene (moderan fudbalski stadion izgrađen 2009e) je mesto o kome u Bgdu možemo samo da sanjamo. Možda oko 400 ljudi je bilo prisutno, opet brojka o kojoj za bend ovog tipa ovde možemo samo da sanjamo. Prvu predgrupu (YLVA) smo propustili, a druga (E-L-R) je bila neki Amenra za sirotinju, suviše nalik na headlinera samo mnogo manje ubedljivo iako su bili korektni sasvim. Pomalo zagrobni post rock sa cikličnom strukturom pesama. Ostajem pri stavu da je lekovito slušati Amenra uživo barem jednom u dve godine ako ne i češće. Nema tu ništa spektakularno svirački ali sve je spektakularno zvučno. Zvuk gitara neverovatno masan, bukvalno izlivanje rafinerije, baš surova težina, a bas bukvalno pomera utrobu. Stvarno je teško ono opisati. Bubnjar je realno najslabija karika, tu je manje više samo da ga puni u krug bez previše filozofije, ali to uopšte ne smeta, tu je da da ritam svakoj glavi u klubu koja jednostavno mora da headbanguje uz ovaj bend. Colin lud kao struja al ipak u nešto svedenijoj formi ovaj put. Sve u svemu, jednostavno još jedno religijsko iskustvo, još jedna misa koja uliva strahopoštovanje i ostavlja te izbezumljenim na kraju. Jebeni kult koji vredi pratiti i u toku kojeg postoji samo trans.
    2 points
  2. I ovo je od Boga, Bajazite.
    1 point
  3. Samo treba probiti led, a vec je dobrim delom pukao posle ovog urnisanja od 3-1. fenomenalne akcije i golovi, ynwa!!!
    1 point
  4. Zna se kakvu, covek je priznao nezavisno Kosovo. Ali kako odbiti njegovu zelju da se slika sa Partizanovcima.
    1 point
  5. Znaci dobio za dzabe, pa prodajes ovde braci metalcima ako sam dobro razumeo?
    1 point
  6. Slusao sam onaj sa vukovima na omotu on je skroz korektan, morace ovo ostalo da se obrne
    1 point
  7. dobar novi, al prošli je ubica preskakao sam ovaj bend zbog komentara određenih persona, a zaboravio da pitam iskusne thrash vukove neverovatna greška
    1 point
  8. evo za kladzu fin info
    1 point
  9. E, to je dobar cover. I pesma sasvim dobra, malo mi previše riffovi vuku na noviji Slayer, ali svejedno stiže izgleda još jedan kvalitetan album da napuši hejtere i Soulfly camo braću.
    1 point
  10. ljubiteljka analognog seksa.
    1 point
  11. 1 point
  12. Ne mislim da je loše, samo je totalno sumanuto, sprdnja na ivici horora, ali urezalo mi se u mozak, u stvari je genijalno. Ovo novo, svi ćemo se kopat u evropu, nije ni blizu tako dobro Slučajevi su brutalni
    1 point
  13. Zato sto ce Metallica da izda album naredne godine koji ce da se posere po celoj ovogodisnjoj thrash bednoj godini. ...osim mozda misterioznom havoku, ali otom potom o tome
    1 point
  14. Tebi je svako 'normalno' tresersko ime glupo? Kako je trebalo da se nazovu? Happy Florists? Covek (Dzoel) svira stari, pankoidni, brutalni, beskompromisni thrash metal i onda ne moze drugacije ime. Bas bih voleo da znam sta mislis za Crucified Mortals?
    1 point
  15. Ne mora non-stop nešto da se dešava da bi muzika bila vrhunska. Neke od mojih omiljenih BM pesama od 10+ minuta voze ceo ritam ili čak jedan te isti rif sve vreme. Ima nešto i u atmosferi.
    -1 points
×
×
  • Create New...