Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/16/20 in all areas

  1. Pametan si ti covek, Bato. Koliko tvoja pamet danas valjadne meni, toliko ce sutra valjati i tebi.
    2 points
  2. To Majore, zaslužio si sto Hrvatica i Bobana u Dženetu!
    2 points
  3. 2 points
  4. Možda grešim, ali mislim da su ploče postale pomodarstvo. Siguran sam da se, bar u metalu, ploče prodaju više nego diskovi. A niko ne može da me ubedi da je zvuk bolji nego sa diska. Ako ništa drugo, mene bi mrzelo da svaki čas okrećem stranu. Imam par komada, ali bih uvek pre uzeo disk.
    1 point
  5. Idi bre ja reko rikno Čak Bili, šta ste zaredjali Testament
    1 point
  6. Evo. http://nitroflare.com/view/ACDCF7D31714C61/NIN.16.01.2020.pdf Sporo, ali slatko.
    1 point
  7. 1 point
  8. Ne zelim. Danasnji NIN je nebesko djubre. 10 puta losiji od Vremena, a i Vreme je u debelom padu. Cuj, 350 din. Objektivno, 120 plafon.
    1 point
  9. Jesmo li sretniji, jesmo pametniji...
    1 point
  10. Po novim pravilima, ti si grobar.
    1 point
  11. red je da se godina započne najboljom pesmom svih vremena
    1 point
  12. German thrash metallers BONDED, who feature in their ranks former SODOM members Bernd "Bernemann" Kost (guitar) and Markus "Makka" Freiwald (drums), will release their debut album, "Rest In Violence", on January 17, 2020 via Century Media Records.
    1 point
  13. uopste mi ovo nije lose, roka se crust
    1 point
  14. Jbg samo sam realan, Load je ipak umjetnost.
    1 point
  15. Load >>> svi metal albumi 90-ih na gomilu.
    1 point
  16. Ništa od ovoga nije tačno. Determinizam ne isključuje postojanje misli, kao što ne isključuje ni proces odlučivanja (tj. ako ćemo strogo, iluziju procesa odlučivanja). Ako ja pokušam tebi da objasnim svoju misao, a ti je shvatiš, to ne govori ništa o tačnosti ili netačnosti determinizma. Ako ja pokušam tebi da objasnim svoju misao, a ti je ne shvatiš, to opet ništa ne govori o tačnosti ili netačnosti determinizma. Poenta je samo u tome da li je moje objašnjavanje tebi prouzrokovano slobodnom voljom ili ne, a isto važi i za tvoje shvatanje. Stalno pokušavaš u pitanje libertarijanizma/determinizma da upetljaš premise koje nemaju veze sa tim pitanjem. Nema doslednosti ili nedoslednosti, čovek funkcioniše kako funkcioniše potpuno nevezano za to da li je tačan libertarijanizam ili determinizam. Isto tako ne vidim zašto bi čovek pokušao da promeni svoje ponašanje ako dođe do zaključka da je jedno od ta dva tačno, a ono drugo netačno.
    1 point
  17. SAMO SIROVINA... REHEARSAL SNIMCI... SAMO DA JE PRLjAVO... DA SVI KAZU KAKO JE SMECE I KAKO TOSAMO TRoo POZERI SLUSAJU... E TO JE MUZIKA... Azaxul RECIMO...
    1 point
  18. Samo BRANIKALD / NITBERG / FOREST / RAVEN DARK / VARGLEIDE / RUNDAGOR...
    1 point
  19. rasturio sam vas ko svinja mrsan dzhak i ne znate vishe shta da kazhete pa kao neki pokushaji prozivke "haha vidi ga ne odgovara", "haha da", vau kakvi argumenti.
    -1 points
  20. Γнушање производи осећај слободе ? То ми звучи доста апсурдно. Подсетило ме је на идеју да је самоубиство резултат нечије слободне воље. Само што што самоубица не може да живи у "плодовима" своје слободно изражене воље да - не постоји ... Дакле нема детерминизма,када неко може просто да одлучи - да ли ће постојати или неће.
    -1 points
×
×
  • Create New...