Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/06/20 in all areas

  1. Dobar članak, mnoge od ovih bendova sam slušao svojevremeno. Mislim da je više za ovde nego za hc temu: https://diyconspiracy.net/20-disbanded-euro-bands/
    2 points
  2. Srbin, Šiptaru nije ni koronu preneo.
    1 point
  3. Gledao sinoć "Rush: Beyond the lighted stage" na Netflixu. Ja moram da priznam da sam tek pre koju godinu počeo malo podrobnije da se zanimam za njih i da shvatam genijalnost i veličinu, do tad sam znao samo da imaju genijalca za palicama koga me smaralo da slušam zbog Geddyevog vokala. Ogromnu grešku sam pravio ali mislim da bendovi kao Rush nekako prirodnije i legnu sa godinama (iako definitivno nikad neću biti fan takvih vokala). Takođe se na koncizan način može videti kakva je Neil bio veličina, u svakom smislu. Ko nije gledao - preporuka, posebno s obzirom da je trio potpuno odstupao od klasičnog divljačkog tour života koji karakteriše bendove ovakvih razmera.
    1 point
  4. BURN BABY BURN
    1 point
  5. Nenadoknadivi gubitak. Slobodno može da se metne katanac na tribinu južnu.
    1 point
  6. Mariner mini EU turneja = meni jedno od najboljih live iskustava u životu
    1 point
  7. Глуп пакет тотално. Једино сафокејшн што вреде. Овај белфегор не би џабе гледао а не још да плаћам а и овај хејт је крш од бенда.
    1 point
  8. Kad već pominješ Diabolic, greota je da izostaviš ovu... A sa Supreme Evil albuma ova, ako je to uopšte solo, ali mnogo lepo žvuči. Bili su nekad bend i po. Kad sam već tu, na prvom Rebaelliun albumu solaže su zakon, sve do jedne, ali evo npr. ova. Nije death metal, ali album sa najboljim solažama za moj ukus je bez konkurencije Annthennath. Odabrao sam prvu na koju sam naleteo, ne zna se koja je bolja. I ne znam da li se na još nekom albumu ovako lepo čuje bas.
    1 point
  9. Dakle, ako bi bilo nekoga ko bi mogao da mi preporuchi neshto kvalitetno iz Cheshke bio bih jako zahvalan. Razlog je shto uchim cheshki ove godine pa mislim da ce lakshe ici uz neshto muzike . Za sad, otkrio sam bend XIII Stoleti koji mi se jako dopada(mada je vishe gothic rock nego gothic metal). Kopao sam po metallumu ali nisam nashao nishtao vredno pazhnje. Znam da su uglavnom underground pa se nadam da ce se naci neko struchan za ovu temu.
    1 point
  10. Prijatelju, bolje ti nadji neku zgodnu Cehinju, pa uz nju uci ceski, mani se bendova, to ti je bolja i lepsa varijanta
    1 point
×
×
  • Create New...