Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/25/20 in Posts

  1. 2 points
  2. liči na Bombarder ovo
    2 points
  3. https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5946110 https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5945948
    1 point
  4. Sirota voli average a jebe se sa kuratima... Sigurno se oduševi kad joj naleti manji... A i jbg kad je dugoprugašica, treba to izdržat. Zato gospođica buckica Katja Kassin svojevremeno izjavila da više voli obimniji, bolji joj osećaj u bulji kad je raširenije. Ona zna zašto glumi, za razliku od Nicole 😄 Najjače su mi one priče iz časopisa kako pička ne mož da se raskupusa od previše jebanja, nego se uvek vraća u prvobitno stanje na kraju, hvala im što to pričaju ženama
    1 point
  5. Nov singlić za ovaj prelaz iz leta u jesen:
    1 point
  6. Prometheus (mogu opušteno i stariji Alien filmovi..), Apocalipse Now, Mad Max novi, jeste 100% pustara, al inzvanredno izgleda, i još brdo nekih sf (Blade Runner, Dark City, Event Horizon, Pandorum..), ovi "noviji" fantasy se podrazumevaju (LotR, Sleepy Hollow, Titani..) To mi pade na prvu, sigurno ima još gomila dobrih, setiću se već..
    1 point
  7. Izlazi im novi EP od 3 pesme, jedna od njih:
    1 point
  8. moze ovo isto, za fanove Vola, Karnivool, Raunchy, jako catchy
    1 point
  9. de li nju iskopaše
    1 point
  10. Preporučio bih ti da i dalje istražiš kanal, imaćeš štošta da vidš o Americi, od florida man-a do Covid19 ne postoji bajkera i još silnih dobrota koje se mogu naći samo putem interneta.
    1 point
  11. Neon Demon, Suspria, Holy Mountain....
    1 point
  12. Vol. 4 napunio 48 godina.
    1 point
  13. ne znam sta znaci ali sam ga svejedno izdrkao za svaki slucaj
    1 point
  14. bio na kultom eventu i bas je kultno bilo. Svirali u onom malom klubu gde se valjda i Up the Hammers odrzava, staje oko 250 rekao bih. Naravno da je puno bilo za bend na koji bi mozda 13 ljudi doslo u beogradu i naravno da je pola publike pevala pesme kao da Maideni sviraju. Samo potvrda jos jedna da su Grci najveci heavy metal ratnici. Morgan Lefay zvuce savrseno. Hteli su da sviraju dodatnu pesmu na bisu ali su se sjebali na pola pa prekinuli jer je nisu uvezbali. Ali svakako zvuce sjajno, rekao bih jedinstven bend, ne znam da li postoji bend koji zvuci kao oni dan danas. Pevac idalje savrsen Jon Oliva na steroidima, set lista odlicna. Jedino sto je bilo preglasno, pojacala su bila full stack (dve kutije), sto stvarno nije potrebno za onoliki klub, ali kapiram da to Grci vise rade radi heavy metal estetike. Sacred Steel bila predgrupa, Grci ih naravno obozavaju, ali su ipak treca klasa power/true metala bili i ostali. Simpaticni, duhoviti, i oni se sprdaju, nisu ozbiljni, ali svakako su zabavni jedva pesmu ipo a mislim da su svirali 15. Kultan dogadjaj svakako, moracu opet u Atinu na nesto slicno.
    1 point
×
×
  • Create New...