Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/26/20 in all areas

  1. 20 godina od izlaska Enemy of the music business, negde oko ovog albuma sam izgubio interesovanje da preslušavam dalje albume, pustim jednom dva puta kada izađe ali za ovako dugovečan bend jednostavno nema tu šta dalje da se osmisli. I oduvek sam gotivio što na kraju ove trake imaju skriveni glas metalca sa naših prostora, prvo onaj tarzan ingliš a onda prebacivanje na maternji, vrhunski potez sa ND strane i što su na taj način ispoštovali fanove.
    2 points
  2. Holy motors, u svakom smislu
    2 points
  3. Ne znam, mislim da nisu bili u DS-u. Njega je AV doveo kao stručnjaka, kad i onog malog Krstića. Sad gledam tviter. Opet se žali na fejsbuk, novinare, svetski poredak... Šta se ljudima dogodi da tako prolupaju?
    1 point
  4. https://boneflower.bandcamp.com/album/armour https://infantisland.bandcamp.com/album/beneath https://vivabelgrado.bandcamp.com/album/bellavista https://middlemanrecords.bandcamp.com/album/marked https://zegemabeachrecords.bandcamp.com/album/natoma https://bagdadskivor.bandcamp.com/album/-
    1 point
  5. The Public Gets... - nezaboravni hit.
    1 point
  6. Pa ako je on iz DS-a, onda to i jeste negativno 🙂 Takođe, ako je aktivno radila na rušenju DS-a i usponu SNS-a, koji će đavo bilo gde sad?
    1 point
  7. Prometheus (mogu opušteno i stariji Alien filmovi..), Apocalipse Now, Mad Max novi, jeste 100% pustara, al inzvanredno izgleda, i još brdo nekih sf (Blade Runner, Dark City, Event Horizon, Pandorum..), ovi "noviji" fantasy se podrazumevaju (LotR, Sleepy Hollow, Titani..) To mi pade na prvu, sigurno ima još gomila dobrih, setiću se već..
    1 point
  8. Izašao novi Svalbard, na ovlaš sluš bih rekao da će biti jebačina. A kad smo već kod toga, ima i ovo:
    1 point
  9. Neon Demon, Suspria, Holy Mountain....
    1 point
  10. Čekaj, to što je žena radila aktivno na rušenju DS-a... to ovaj komentariše u negativnom kontekstu?
    -1 points
×
×
  • Create New...