Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/15/20 in all areas

  1. Malo old school... Possessed - Seven Churches Marduk - Dark Endless Sinister - Diabolical Summoning malo industrial / dark ambient... Arditi / Toroidh - United In Blood Necrophorus - Underneath The Spirit Of Tranquility Phragments - Earth Shall Not Cover Their Blood Desiderii Marginis - Years Lend A Golden Charm Desiderii Marginis - Songs Over Ruins Desiderii Marginis - That Which Is Tragic And Timeless Marduk je ovo izdanje https://www.discogs.com/Marduk-Dark-Endless/release/3091491 Ako neko traži ovaj album da kupi, čisto da zna da je booklet unutra kad se otvori prazan, tj. dve prazne bele strane. Prvo sam pomislio da je neki bootleg, ali više njih mi je potvrdilo da je album stvarno tako izašao. Bezveze. A omot je najlepši koji su imali. Spolja gladac iznutra jadac.
    3 points
  2. eve ga http://www.mediafire.com/file/n65xl7rvpkuml5k/Benediction-S2020-By_Samaritianin.rar/file
    2 points
  3. Srbin. (Da ne čekamo Batu)
    1 point
  4. Valja Sumac...nie bas kao ZIka Marinkovic Sumac, but close enough
    1 point
  5. 1 point
  6. 1 point
  7. dr Kevine brt nesto sam u kurcu u poslednje vreme -Smile and learn to pretend
    1 point
  8. Ne samo od anksioznosti, pjesma je o tome kako se zaljubio u neku curu iz modnog casopisa. Nije se slucajno "erotomanija" nasla na tom albumu.
    1 point
  9. lik od integriteta i covek sa stavom. verovatno jedini koji nije hteo da se slozi sa svakom glupom idejom koju je portnoy predlozio kapiram da bi pre sebi odsekao kitu nego da svira ceo master of puppets na koncertu
    1 point
  10. Šta ćeš, voli čovek svinjske glave i kurčeve.. mada meni cela ova stranica sačuvajmebože
    -1 points
×
×
  • Create New...