Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/01/20 in all areas

  1. 38 godina. Jednostavno klasik, brutalni pristup sviranju instrumenata, čitava ikonografija sa satanističkim obeležjem i nihilistički tekstovi, plus semplovi i efekti koji su i dalje efektivni posle svih godina, čine ovo izdanje jednom od najbitnijih za metal. Šteta je što nisu uspeli da uhvate munju kao Metallica i što nisu postali više priznati i što se cela priča oko benda rasparčala na dve struje posle toliko decenija.
    1 point
  2. Jedan od najbitnijih doom albuma 90tih i pogotovo za stoner žanr napunio je 28 godina. Sa ove distance najverovatnije i njihovo najpristupačnije i najpitkije izdanje. Rado volim da se vraćam ovom klasiku, i dalje smatram da nijedna od ovih pesama nije izgubila tu inicjalnu žišku.
    1 point
  3. 1 point
  4. 1 point
  5. Jeste zvuči kao Carcass, ali ona najdosadnija varijanta benda, meni ovo čak gore nego Swansong, na njemu bar bilo par prepoznatljivih Rot n' Roll hitova. Provuče se tu i tamo po koji dobar momenat, pre svega u vidu rifova i soloa, ipak je tu Mr. Steer, ali generalno baš nezanimljive pesme..
    1 point
  6. 1 point
  7. https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=10&dd=30&nav_category=16&nav_id=1755978
    1 point
  8. meni sjajan EP, sporije pesme uglavnom ali pravi Carcass duh, to su ti riffovi, to je taj zvuk, nema nikakve dileme od prve sekunde EPa da je to taj bend. Ali ono sto je najvaznije je da ne postoji osecaj nekog ocajnickog pokusaj da se iskopira nesto sto su vec snimili, sto postoji kod vecine kolega iz njihove generacije. Bill Steer bog univerzuma
    1 point
  9. Vido. Jebem li ga. Od ovog ni Mutant Nikolić nije gori bio.
    1 point
  10. Throane - Une Balle Dans Le Pied
    1 point
  11. Pročulo se da stiže dr Terza na tenku, u pičku ga jebalo! https://nova.rs/region/jermenija-proglasila-ratno-stanje/?utm_campaign=ug.contentexchange.me&utm_medium=referral&utm_source=ug.contentexchange.me&utm_term=ug.contentexchange.me
    1 point
  12. 1 point
  13. zaklela bih se da sharon peva iste
    1 point
×
×
  • Create New...