Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/07/20 in Posts

  1. Ako mislis na opremu nije. Ovo je obican meki amerikanac. Tri komada su izasla do sad. Prva dva sam uzeo meka. Treci za sad ima samo HC, cekam meki da se pojavi pa cu da ga uzmem. Nema potrebe ovo da se uzima u nekoj deluxe opremi.
    1 point
  2. Drugi najbolji predsednik SrbIN ikada, odmah iza Tome Nikolića. Večna mu slava. Sad 2 godine ovaj Bajden, pa onda gledamo onu Kamilu. Tviter više nikada neće biti isti
    1 point
  3. Uskoro će svaki Jugosloven imati svog pravnika. Mi imamo Kokija, vi imate kurac.
    1 point
  4. Ali što prijatelj daje intervju za sajt ultimate-guitar u kome priča kako ga više ne interesuju gitare Mislim, uživo mu ne gine gitara ako hoće da je' 'leba, to je i sam svestan. Meni je najveći problem kod ovog pop-first pristupa što mi on nema vokal za to, a pogotovo od kad je krenuo da jaše falsetto. Sa jedne strane, apsolutna podrška da radi šta hoće, šta ga ispunjava. Ako ništa drugo, već imam dovoljan katalog od njega iz prethodnih cca 30 godina koji mi nikada neće dosaditi. Ali sa druge strane, nadam se da neće besomučno da vozi ovaj pristup i da će da nađe neki middle ground. Možda treba da ga ostavi žena ova pa da dobije opet pravu inspiraciju, treba razmišljati i u tom pravcu.
    1 point
×
×
  • Create New...