Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/24/20 in Posts

  1. Kakvih 75 godina istorije...da nije 7.5???
    2 points
  2. Poslusao sam sigurno 30 sekundi, bolji je Manowar, zasto gubiti vreme.
    2 points
  3. Zadovoljan zalaganjem, naracno crnac opet zajebao. Kad se vrate Jaramaz, Novica i izvidani Pejdz bice opet karanje tkz Kk Cz. Ovako ipak zasluzena pobeda tima iz predgradja, i treba biti posten nije realan odnos u bacanjima, jest da Obradovic forsira kontakt, ali se bivsi sampion evrope i najveci evropski klub ne sme zaliti na sudjenje.
    2 points
  4. Mislim da je sustina svega da lik napokon ima ribu/zenu i ocigledno mu je trenutno do jaja u zivotu, tako da ne ocekujem da se u skorije vreme vrati na incel depre, to eventualno moze da se desi ako ga doticna sutne (sto mu apsolutno ne zelim). Samo prcaj Stevo, i u picku i nas u usi.
    2 points
  5. Dosta smo kenjali po Stevi danas, vraćamo se na worship Ne mogu da se ne otopim svaki put kad čujem ovu pesmu.
    1 point
  6. On i Mikael se uzajamno lazu da to mogu da iznesu.
    1 point
  7. Ali što prijatelj daje intervju za sajt ultimate-guitar u kome priča kako ga više ne interesuju gitare Mislim, uživo mu ne gine gitara ako hoće da je' 'leba, to je i sam svestan. Meni je najveći problem kod ovog pop-first pristupa što mi on nema vokal za to, a pogotovo od kad je krenuo da jaše falsetto. Sa jedne strane, apsolutna podrška da radi šta hoće, šta ga ispunjava. Ako ništa drugo, već imam dovoljan katalog od njega iz prethodnih cca 30 godina koji mi nikada neće dosaditi. Ali sa druge strane, nadam se da neće besomučno da vozi ovaj pristup i da će da nađe neki middle ground. Možda treba da ga ostavi žena ova pa da dobije opet pravu inspiraciju, treba razmišljati i u tom pravcu.
    1 point
×
×
  • Create New...