Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/14/20 in all areas

  1. U Banjoj Luci će se sljedeća tri dana vijoriti zastava NDH na pola koplja.
    2 points
  2. Šteta što Zvone nije u klubu, da ga sačekam na aerodromu. Tvorac novog Milana.
    2 points
  3. Ne bih mogao da ih rangiram, svi mi jednako dobri, možda mi je trenutno King for a Day draži od mrvu za ostalih, ne računajući Chuck Mosley albume i Sol Invictus koji sam na momenat zaboravio da postoji, mogao bih da ga obrnem opet nekad, ali sigurno nije na nivou prethodna 4 klasika.
    1 point
  4. Ne bi Martin bio Martin kad ne bi stavio kultni album pri dnu.
    1 point
  5. Činele su sranje i na jednom i na drugom, Perl ima novije plastike, na Sonoru su izraubovane, plus indijaner nije iz istog seta, mada bih pre njega uzeo nego Perla.
    1 point
  6. Nijesam bubnjar al mogu da izlupam. Realno, razbio sam s forom.
    1 point
  7. Odlično, hvala! Deluje mi i kao da je fino očuvan taj Sonor, al' opet, šta ja znam 😄 Je l' ima nešto što propuštam, u smislu, veliki i skup komad opreme koji mi treba momentalno čak i dok cepam acdc?
    1 point
  8. dali su sveukupno 50 eura za produkciju, artwork i logo design
    1 point
  9. Ja imam nesto na fazon ovog Pearl-a, nisam siguran dae bas identican, ali tu nedje...ok e za pocetnika, zamalo mid-level...kad e moi brt Cane ih koristio za svirku i zvucao solidno, naci mogu da prodzu Mada mislim da e ipak bolji tai Sonnor
    1 point
  10. Može pomoć ovde? https://www.kupujemprodajem.com/muzika-i-instrumenti/bubnjevi-kompleti/bubnjevi-pearl-sve-320/oglas/105883853#photoBig https://www.kupujemprodajem.com/muzika-i-instrumenti/bubnjevi-kompleti/sonor-2001-nemac/oglas/103698349#photoBig Kupila bih jedan od ova dva seta, pitam se da li je to dobra ideja Ne bih da zvuči k'o kurac a ne bih da grunem baš zilijardu maraka i da se ispostavi da sam kljakava
    1 point
  11. Ja reko da se zapljunem na temu posle ovoliko vremena od zadnjeg posta. Ova viruščina i lokdaun su me naterali da ponovo počnem da sviram aktivno, pa sam pazario neki begginer setap u medjuvremenu. Podsetio sam se koliko je lepo svirati. Polako sredjujem garažu i planiram da stavim akustičnu penu. Već vidim kako će svi hteti da se druže samnom. Svirajte gitare, nemojte ih zapostavljati.
    1 point
  12. Ја у последње време улажем велике напоре да бих свирао као Срђан Бранковић. Трудим се да скинем сваку његову солажу.
    1 point
  13. bjelo dugme je plagijatorsko djubre od benda a azra nema ni jednu pesmu koja ne valja
    1 point
  14. U, jbt, ni ja nisam znao da ovde postoji tema o njima... mada moram priznati - mislim da je nisam ni tražio. U svakom slučaju, odrastao sam uz ovaj bend (kao i uz Deep Purple, Whitesnake, Led Zeppelin i sl - hvala ćale!), obožavam veliki broj njihovih pesama i ne bih mogao da se opredelim za omiljenu... jer kad bih krenuo, mislim da bih nabrojao 20-30 pesama koje podjednako volim! Album bi možda bio Help pošto mi tu realno nema lošeg momenta mada su mi svi albumi od Please, Please me do Rubber Soul-a fenomenalni!! Naravno, dobri su mi i kasniji albumi, ali mi nekako nisu tako kompaktni kao ovi pomenuti. Uglavnom, videh na nekoj prethodnoj strani konstataciju da je greh ako neko nije čuo za njih i slažem se sa tim, zaista su napravili revoluciju u muzici (a i šire), a sad to što ih neki ne vole - pa jbg, stvar ukusa, ne može sve svakom da leži. Ja sam uz njih zavoleo harmonije u muzici i višeglasno pevanje, tu su bili savršeni! Inače, moram sad da napravim i jednu reklamu. Ne znam da li ste čuli, ali postoji jedan naš neverovatan Beatles tribute band - Best Beat. Ja sam ih slušao samo jednom u Atomu, pre nekog vremena i ljudi su neverovatni! Imao sam utisak da slušam disk (ili pak ploču hehe)! Zvuče identično i svi pevaju i to rade fenomenalno, zaista ih preporučujem svima koji vole Beatles-e!
    1 point
  15. Sgt. Peper's...,Abbey road i white album su najbolji! sta su oni sve postigli za 10 godina(60-70)..... stonesi mogu da im puse kite
    1 point
×
×
  • Create New...