Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/16/20 in Posts

  1. Imam neki utisak kao da je Fripp talac ovde
    4 points
  2. Dobri gospodine pogrešnog uverenja, kakve veze imaju KFD i Helldorado? Jedno je bend koji pokušava da se malo prilagodi vremenu i iz toga dobija jedan vrlo uspešan eksperiment. Drugo je tupav i neuspeo pokušaj "povratka korenima".
    3 points
  3. nije fejk, ima i zvaničan aploud. spremaju split album sa nekim cryptosis-om. https://vektorshopusa.bigcartel.com pesma standarno pranje.
    2 points
  4. Da vam razresi dileme. Milos je sjajno objasnio imunoloski aspekt price, tamo negde valjda od 45minuta imate detaljno o vakcinama. Suludo je da vam sazimam reci eksperta, ali napravio je covek dobar i argumentovan presek istih.
    2 points
  5. Preformulisi retoricko pitanje i dodaj najmanju mogucu kolicinu uctivosti, pa ti mozda i odgovorim.
    2 points
  6. Ubaci i Kultarda negde izmedju
    1 point
  7. ovo je jedini kontent koji izlazi na oficijalnom fejsbuku, dosta neprijatno. nek su zivi i zdravi tho, ocigledno se bas vole
    1 point
  8. KFD i Helldorado bukvalno nemaju veze jedan sa drugim albumi, si slušao uopšte ti KFD?
    1 point
  9. ali ovi pusaci kurca u komentarima sto glorifkuju jebenog bajdena ej od svih ljudi jebenog bajdena bas moras da si tezak paramecijum sa iq-om a uz to zlonamerno djubre da ti je bajden pogodan za bilo sta drugo osim dozivotne robije pedofilsko ratno zlocinacko dementno smece
    -1 points
×
×
  • Create New...