Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/12/21 in Posts

  1. Bio danas do grada nešto pa svratio do tog RockFire-a. Doduše, "svratiti" je malo preterivanje, pošto je shop bukvalno u slepom crevu Beograda, očaj lokacija. Aj i to na stranu, ali izbor na diskovima trenutno je baš bottom of the barrel Pince varijanta. Nevezano za to:
    2 points
  2. Zašto mislite da imam nešto protiv?? pa ne bih ni svraćao inače. Samo za sada kažem da nije neki izbor, ne mora se žuri ako već ima informacija.. Naravno da ću posetiti opet, al ček da se malo nakupi, koj kurac vrtiš tamo 20ak diskova i ploča.. A već sam pričao o tome da i ja često svraćam u sve naše record šopove iako znam da uglavnom vrte jedno te isto i retko se iznenadim..
    1 point
  3. Brate ja prodjem nekad u knezu i udjem u vulkan cisto da pogledam sta ima iako znam da nema nista, cisto da se malo osetim ko covek ljubitelj muzike i bajagi kolekcionar, daj sta das u srbiji u 2021..
    1 point
  4. jbg, platite vi kiriju u centru grada da valjate polovne hard rock i AOR ploce. ugasili bi se za mesec dana. dovoljno sam mator da mogu da postujem i podrzavam svaki pokusaj da se ovako nesto otvori kod nas i da znam koliko je tesko, da ne kazem nemoguce, jer stvarno nije lako, narocito ne sad. Icicu opet da pecnem neke Pixies-e za zenu ili tako nesto, vazno podrzati pokusaj i nadati se za napredak
    1 point
  5. Ode i Parler 🙂
    1 point
  6. 1 point
  7. jbg kad si leproguz, shop se i zove Rockfire
    1 point
  8. Ti bi se tamo do jaja usrećio, ima jedan lep disk Ace Lukasa
    -1 points
  9. Смрдљиви петоколонаши на све стране.
    -1 points
×
×
  • Create New...