Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/16/21 in Posts

  1. 1 point
  2. I op. cit. Z. Mihajlovski: "Prošetao se Polsen kroz odbranu kao duh Hamletovog oca."
    1 point
  3. Boka Kotorians - River Crnojevica... i Duhodona.
    1 point
  4. 1 point
  5. Meni pozlilo kad sam ovo video. Ova faca zrači nečim zloćudnim (mislim kroz sav ovaj kreč). Ktulu je umiljata maca u poređenju s ovim.
    1 point
  6. dock..DOCK DENIED. Destination is too far.
    1 point
  7. Svakako se i sami DsO i Ulcerate dovoljno razlikuju među sobom da teško da može da se kaže da postoje "tipični DsO/Ulcerate bendovi", imho. Nije loš ovaj drugi Ad Nauseam, nisam slušao prvi.
    1 point
  8. E do kurca, Yaphet legenda, zaslužio je i sasvim solidan bend nazvan po svom imenu:
    1 point
  9. 1 point
  10. Ode još jedna legenda, Yaphet Kotto. Bio si zajeban u Bondu, srčan u Alienu, ali Homicide si ostavio srce na terenu! https://variety.com/2021/film/news/yaphet-kotto-dead-dies-alien-bond-villain-1234931654/
    1 point
  11. Zvezda ne postoji vec mutant KKFmp-Reflex-IvoLolaRibar-CZ Beograd, zvezdina zadnja generacije je sa Morisonom i Drcom kako najvecim igracima. Od Vucicevog mutanta smo izgubili zasluzeno, Dangubicu, zbog onakvog skok sut izbacaja, ruku odseci da je sutra nekim zaponjcem ne bi izmastio. Svaki napad isti uvek, izmene loptu Pejdz i Jaramaz solo akcija ili Novica ledjima...
    1 point
  12. Sranje ili ne, mladunac koji pjeva je tri godine pjevao uživo in Suffocation. Ima ih koji su i manje proveli u bendu, neki su snimali stvari, neki ne. Tako da je i on bio legitimni drug član. A sad se vratimo komemorativnom preslušavanju Entombed opusa.
    1 point
  13. Stvarno je glupo da neki atlantik kodexi i atikusi budi ispred, uz mejdene i judase, najveci hevi metal bend. Bridge of death - najbolja manowar stvar!!!
    1 point
  14. kad smo već kod kiča: inače, sam album razbija ali eto melodija iz pesme "talking to the dead"... jooooooooooj živote
    1 point
  15. Trebalo Iotunn pre na power/prog noviteti, ali kad se krenulo ovde, da nastavimo praise. Vrlo jak rani pretendent za top liste godine. Ako ništa drugo, u kontekstu ovog podforuma, Hamferd brat kida sa growl-om.
    0 points
  16. ne vidim da je Grob stavio posto mi poslao, ali ovaj album je bas bas dobar ako volite Barren Earth i taj neki fazon proggy melodic deatha, pevac iz BE je tu.
    -1 points
  17. -1 points
  18. Koje njesra, ste normalni..
    -1 points
  19. Naš Grobar, gospodin. Počivao u miru.
    -1 points
×
×
  • Create New...