Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/23/21 in all areas

  1. bio je i neki novi Manitou demo koji je Oyvind kacio ranije, pesma se zvala Shadow Lung, ako je neko uspeo da uhvati pre nego sto su skinuli. Ona je na albumu i dosta je reprezentativna ja je skinuo sa Youtubea naravno 🙂 evo linka https://www.dropbox.com/s/98d64w344vk03hw/Manitou%2C The Shadow Lung.mp3?dl=0
    2 points
  2. Nema teme o silovanju ??? https://www.youtube.com/watch?v=ieqg2PrkN3k
    2 points
  3. Sto bi rekao BMK, svak se cese tamo dje ga svrbi, nema ljudi, ostalo su Srbi... Pocrkali svi zajedno da bog da, na nekom rancu prokletih! ILI DUPLEKS ILI NISTA!
    2 points
  4. Starost je teška. Ali bude nekako lakše kada izađe novi Vektor.
    1 point
  5. https://www.terraodium.com/23-march-2021-terra-odium-ne-plus-ultra-release-date-june-11th/?fbclid=IwAR20WZL6JyMRykCKj7ue8A38xf1a_0BSV4sm_6Xm7jWgyCJHgUuR_G4BOk8 pevac i bubnjar iz Spiral Architecta, gitarista iz Manitou (norveski kult gde je i Oyvind pevao, ne onaj sranje finski) i Steve DiGiorgio. Ja sam uspeo da dodjem do albuma jos krajem 2019 i po meni je masterpiece. Ako volite taj hladni norveski prog 90ih poput Manitou, Spiral Architect, Trivial Act, Tritonus, Twisted Into Form (ko ne voli?) nema greske. Oyvind zvuci bolje nego ikad.
    1 point
  6. Slusam danas Choirs malo i mislim se za koju godinu ce napuniti 20 godina.. Kako vam se on cini sa ove vremenske distance? Meni je i dalje genijalna ta muzika ali sam ga toliko slusao da je nekako izgubio malo na jacini. Sto je do mog mozga, a ne do albuma. Ne znam da li sam imao srece sto sam ga tako rano u slusalackoj karijeri otkrio, sa jedne strane u tom periodu dosta vise se lozis na epic albume sirokih razmera koji su veci od zivota, a sa druge posle sam godinama trazio nesto sto ce da ga zbaci sa trona i slaba vajda.. Drago mi je da je uspeo da izbaci Hubardo deset godina nakon Choirs koga gledam kao neki nastavak ili bar povratak post-metal tj. post-motW zvuku, tako da smo dobili po jedan epski post-metal mamut od albuma u obe decenije, i oba se lepo uklapaju u decenije u kojima su izasli..
    1 point
  7. Sreta i ja u raspoloženju.
    1 point
  8. Бар 50% људи који су качени на овом подфоруму су познати колико и моја покојна баба. Мислим да овде не треба качити вести о неким анонимусима за које су чули само чланови њихових ширих породица.
    0 points
  9. bilo bi dva posta godišnje kad oduzmeš srbe
    -1 points
×
×
  • Create New...