Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/25/21 in all areas

  1. čeka se gojkov solo projekat L'Oreal
    3 points
  2. Ja se ozbiljno razmisljam da se iz Nemacke prijavim za vakcinu u Srbiji, pa kad me pozovu, da nahvatam brzi let i dodjem dole, radim od kuce 3-4 nedelje koliko treba da se isprimaju obe doze, i onda da se vratim u Nemacku. Ovde je bukvalno kurceva rabota, i dalje sam u neverici koliko EU jede govna i gleda samo da zaradi pare na celoj situaciji, tj Nemacka ne uspeva da vakcinise dovoljno brzo svoje ljude (em sto ljudi nece, em sto su birokrate pa sviraju kurcu), pa onda blokiraju i sve ostale da se eto, kojim slucajem ne bi necija ekonomija brze oporavila od Nemacke. Govnari stvarno, i pricam sa kolegama Nemcima, isto misle i isto hejtuju trenutno ponasanje EU (citaj Nemacka, nema kurca od EU). A na temu sto se matori ne vakcinisu, pricao mi je cale koji se vakcinisao u prvom talasu cim se otvorilo, da vecina njegovih kolega, ako ne i svi, poceli da ga hejtuju i smaraju i pune glavu teorijama zavere jer je primio vakcine, a cale se odlicno oseca, cak kaze da se nije osecao ovako dobro godinama (prelezao Covid pa se vakcinisao Sputnikom). Sve uz kur realno ... Srbi treba da se manu teorija zavera, da pogledaju Izrael koji prvi ne bi vakcinisao svoje da su vakcine stvarno problematicne. Izrael kojima je expanzija i sirenje i podmladjivanje nacije jedan od najvaznijih socijalno politickih ciljeva, vakcinisu samo pice. Al ne, nece Srbin vakcinu Bil Gec boc.
    2 points
  3. 2 points
  4. Nisam imao tada... Ni bol, niti malaksalost. Ništa. Da sam se špricao Trlajinim Fajzerom, nuspojava bi se manifestovala lupanjem prvog nedužnog prolaznika . . . čekićem.
    2 points
  5. 1 point
  6. 1 point
  7. Sad ti treba 3 sec?? Dobra stvar, standardni CC + malo osvežen zvuk gitare, a opet ne ide toliko u HE rifologiju..
    1 point
  8. Jessica Walter, the Emmy Award-winning actress who famously played Lucille Bluth on Arrested Development, has died at the age of 80.
    1 point
  9. 1 point
  10. Barem ste ovo mogli da mi prepustite😄 Srećan 30 rodj najboljem od najboljih!
    1 point
  11. Odbrana Željkova.
    1 point
  12. Ako bi neko ovaj Memoriam čuo... https://filecrypt.co/Container/D24F86DC38.html
    1 point
  13. Things are happening. As some of you figured out we have entered Sweetspot Studio and have begun recording a new album. *Spoiler* There will be distortion and kicks. Also we have other news. We are releasing Per Nilsson back into the wild to roam free in any way he sees fit. It has been a true privilege and honor to share the stage with Per and even more importantly we have made a great friend through our travels. Per. We thank you. You are a formidable human being!! So why are we releasing Per back into a more stable habitat you ask? The answer is simple. Fredrik will be back for lead work on the album as well as touring going forward. In other words. The Band is back together. In full effect. #meshuggah #sweetspotsweden #scarguitar
    1 point
  14. ovaj lepo objasnio šta se desilo s vakcinama u EU https://newleftreview.org/sidecar/posts/vaccine-debacle
    1 point
  15. I meni su poslednja tri svi tu negde, s tim što mi Obzen nekako najcatchy od svih (u Močuga okvirima razume se) pa mu se najčešće vraćam. Na Koloss sam se malo ohladio od njih i najmanje sam ga slušao, pa mi je poslednji prijao kao udar milion tona u poplavi djentera iako realno nije doneo ništa naročito novo. DEI, Chaosphere i Nothing ostaju za mene nedodirljivo sveto trojstvo kad su oni u pitanju. Relativno skoro sam ih tek prvi put slušao uživo i to je božansko iskustvo kao što je većini ovde poznato, pa mi bude svejedno i kakva je set lista kad sve zvuči veće od života.
    1 point
  16. Imao si srece, sad dominira britanski soj i kosi... klinicka slika se brzo razvija i dosta mladih je hsopitalizovano sada. Zato je vazna vakcinacija i postovanje mera da se spreci sirenje i mutiranje virusa.
    1 point
  17. Napadoše Pedereri. https://nova.rs/sport/kosarka/vujosevic-grobari-su-reketirali-igrace-sprecio-sam-to/
    1 point
  18. Totalno Dimonov tip, nema dupeta, ima vilicu.
    1 point
  19. Kacih na fejsu, neki su vec videli vrv, al' da zapljunem i ovde, trenutno stanje moje bolesti teske, skupio na jednom mestu pred selidbu. Bolesno je, klavijaturista sam u bendu, ne sviram gitaru zvanicno (al ajd', sviram svakodnevno, pisem i snimam, pa mogu da opravdam nekako).
    1 point
  20. Propade ovaj bend ko muda kroz pocepane gace
    1 point
  21. evo malo i neka ženska da se pojavi:
    -1 points
  22. Да не пише канибал корпс помислио би да је неки другоразредни бенд у питању. Ни музика ни вокал нису кк.
    -1 points
×
×
  • Create New...