Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/28/21 in all areas

  1. Sputnjik ubrizgan
    2 points
  2. 1 point
  3. nemam ja zamerki ovde, super je sve na prva slušanja
    1 point
  4. Mlađi SNS-ovci . . . dok vrište i pište iz utrobe paklenog logora . . .
    1 point
  5. https://www.alo.rs/vesti/politika/usledice-promene-u-sns-u-ove-starije-kolege-obrukale-stranku-i-predsednika/399751/vest Šta je vama strašnije, stari SNS-ovci, ili mladi SNS-ovci? Ja razmišljam, ali ne mogu da se odlučim šta mi je strašnije.
    1 point
  6. Nagledali se, dabogda, Apelacionog suda.
    1 point
  7. Nema niko muda za tu temu bluda.
    1 point
  8. Bato, najveći si skaut kad su Šiptari u pitanju. Da je Vokri živ, sad bi skautirao za reprezentaciju Kosova.
    1 point
  9. Ma, ajde... Što dalje od Bloka 9A i 9B. Za-tro-va-no.
    1 point
  10. Ljudi pricaju o Nefasu kao da je neki ultra specifican nezamenljivi vokal tipa Atila, pritom je na pola albuma bio zakopan u muzici. Tekstovi su vaistinu neprejebivi i to mu je i donelo taj status, ali radi i Glad posao vise nego dobro ovde.
    1 point
  11. JEBOTEBOG neki lik sto valjda igra online poker ili tako nesto je dao toby-u preko 6,000 dollara da snimi novi motW album sa ekipom. neverovatno Sunday, July 27, 2008 update! (aka "holy shit!") From Toby's blog: "An extremely generous fan Etienne Dube just donated enough for motW to be able to do a full length album.. unbelievable and amazing news! Everyone else can keep donating if you wish, as further donations will help us hire orchestral musicians (cello, etc), and actually press copies instead of having this be an internet release. The recording will start Feb 10.. congratulations to Etienne and to everyone!" http://www.ultimatemetal.com/forum/kayo-do...ing-canuck.html
    1 point
  12. I dobro, sad.. zašto se Nebojša Krstić, marketinški stručnjak ne oglašava? Kako ja da zazmem suprotnu poziciju od njegove, ako nije izjavio ništa povodom silovanja? On mi je uvek najpouzdaniji vodič za zauzimanje stava, i sad sam kao prazna ljuštura bez toga.
    -1 points
×
×
  • Create New...