Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/02/21 in all areas

  1. 20 godina od izlaska. Definitivno album koji me je uveo u Rammstein priču. Čini se da je produkcijski najbolje ostario od pređašnjih albuma. Iako tada nisam razumeo o čemu oni to pevaju, mislim da u tom razdoblju 2000tih nijedan bend nije učinio više da se zainteresujem za nemački jezik i da počnem lagano da ga učim samo da bih znao o čemu pevaju ti besni-veliki-zli Nemci. Na njemu se nalaze himne poput Links 2-3-4, Sone, Feuer Frei! ali su isto tako pokazali da mogu da naprave jako čudne pesme poput meni omiljene Zwitter koja ima opasan rif, i prati ga onaj bazični loop na kljavama, smejao sam se još više kada sam saznao da je pesma o hermafroditu. Isto tako je prelepa završnica sa Nebel koja je jedna od najtužnijih i mirnijih pesama, i čini mi se da je nisu često svirali, a to mi je oduvek bilo žao, jer najviše dolazi Tillov vokal kada bukvalno radi smirenu naraciju i onda pusti glas. U svakom slučaju, poštena albumčina, izdržala test vremena.
    3 points
  2. Svaka čast Vučiću.
    2 points
  3. Prvi cilj je prezivljavanje i ulazak u skupstinski restoran. Dosta su oni setali, ali izgleda da su konacno uspeli da nadju nove glasace posle debakla na prethodnih par izbora. Navodno imaju najvecu podrsku od svih opozicionih stranaka (sto je kao kada pobedis na paraolimpijskim igrama). Nije uopste tesko. Dva puta sam glasao za njega dok je pricao ono sto sam zeleo da cujem i nije mi zao zbog toga. Uvek cu pre promasiti (sto mi se desilo na skoro svakom glasanju), nego smrdeti sa strane i pricati kako sam vazda bio pametan.
    2 points
  4. https://i-voidhangerrecords.bandcamp.com/album/nulitas
    1 point
  5. Pa rekoh već - ne slažem se. To je, dugoročno gledajući, propast. Možeš ti da se ušlihtaš antivakserima, i da imaš, ne znam, 5% glasača (u vrh glave). To je skroz nedovoljno za osvajanje vlasti... da bi se osvojila vlast, moraš da pridobiješ i drugosrbijance, i kafanske četnike, i normalne patriote, i normalne liberale. Jedino ako im je baš cilj da se krka u skupštinskom restoranu, bez neke ambicije da se uzme vlast. Jedino tako ima smisla.
    1 point
  6. Pa budala. Nije toliko ni problem što se on bacio u mistiku i epiku, i krenuo da se zaluđuje time, nego je problem što to šeruje potencijalnim glasačima. Dok je bio pametniji, uspeo je da zaludi čak i drugosrbijance da glasaju za njega i uđe u parlament. Sve je krenulo po njega nizbrdo kada je počeo da objavljuje ono da nisu srbi došli na Balkan u 5. ili 6. veku, nego su uvek bili tu. Msm Ok... misli ti šta hoćeš, ali za izbore se ne smaraju glasači tim pričama. Koga boli kurac? Da sam u njegovom timu za propagandu, insistirao bih da se hitno prekine sa tim pričama, i da se objavi kalendar sa razgolićenom Hanom. Odma' bi stranka skočila za par procenata.
    1 point
  7. 1 point
  8. Дентални туризам је прошлост, стигао је Ковид туризам
    1 point
  9. Sputnjik ubrizgan
    1 point
  10. Da dignemo temu iz mrtvih. Nova stvar a uskoro će i novi album koji izdaju za Prosthetic records.
    1 point
  11. Pa čekaj, vama još nije jasno da je Radul budaletina bio i ostao? Jbg, sećam se kad ga je Bećkovićka sa sjajem u očima gledala, teško je sad priznati da si pogrešio u vezi čoveka skroz naskroz. Ali da, onaj ko je glasao za Radula ikad u prošlosti ne zna procenjivati ljude i ovo mu je lekcija.
    0 points
  12. Oćeš reći da grešim kada je upotreba latinskog u BM-u?? A što se tiče BM osobina, pa lepo pogledajte one klipove što ste okačili kad već sami ne možete naći suštinu, a zapravo istina leži i u ovoj tvojoj konstataciji u vezi novijih Pestilence albuma.. pusti play linka što čovek gore postavio.. a da ti uvek želiš nešto novo, nešto divljee..
    -1 points
  13. Употреба латинског у било ком жанру метала је тешки соц па био то дарк фјунерал или распали пестиленс. А пестиленс од тестимони па на овамо нису избацили крштен албум тако да их ни употреба V уместо U неће ишчупати па макар певали и на црквенословенском.
    -1 points
  14. Bosko je juce imao slicne tvitove, stvarno bi njihova koalicija sada imala smisla. Radule nije lud, samo je bezobrazan. Fino im je skocila popularnost od kada je krenuo sa antivakserskim stavovima.
    -1 points
  15. eksproprijacija eksproprijatora
    -1 points
×
×
  • Create New...