Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/27/21 in Posts

  1. Grave Miasma: https://www.fromthebowelsofperdition.com/2021/05/27/grave-miasma-interview-2021/
    3 points
  2. U kom to univerzumu se dubioza kolektiv piše krupnijim fontom od Bajage, Partibrejkersa pa i mrtve Čorbe?
    2 points
  3. https://www.serbian-metal.org/intervjui/28469/kozeljnik-the-stone-kosturnice-intervju/
    1 point
  4. ja zaređao domaće filmove po bioskopima u poslednje vreme, pogledao jazavca pred sudom, živog čoveka i lihvara, i moram priznati da su sva tri vredna pažnje u najmanju ruku. lihvar dobro premašio očekivanja, naročito kad se uzme u obzir da je rediteljev prvenac, i da je većina ljudi koja je radila na filmu lokalna ekipa iz rume, uz pomoć par poznatijih glumaca. do kraja godine bi trebalo da izađe i volja sinovljeva, istih režisera i scenariste, koji mislim da je dosta ranije počeo sa snimanjem nego lihvar, ali izgleda da se post-produkcija dobro odužila.
    1 point
  5. Shoot straight i Same Difference uopste nisu losi, samo drukciji, ali priznajem imaju filera nekih. Ali kad udari pesma dobra onda kida.. Difference mi zanimljiv zbog uticaja, ima malo i Loada mozda, mada cujem i Melvinse i svasta nesto, a neki lik u rivjuu ga cak poredi sa Voivodom (??).. Kol'ko vidim posle su se opet malo vratili na dm, videcemo kakvi su ti, ali ocekujem da je bolje nego sto ocene na netu nalazu..
    1 point
  6. Jezivo, kontam isao bi da popijem 5 piva i gledam debelog, ali ovo je bukvalno festival iz pakla: Završne večeri će u jedinstveni prostor "Kneževog arsenala", nekadašnje fabrike municije iz 19. veka, doći "Osvajači", koji će takođe proslaviti 30. rođendan svog prvog albuma "Krv i led", grupa "Ortodoks Kelts", kao i svetski poznati Ingvi Malmsten. Takođe, te večeri će se veliko ime domaće rok muzike, grupa "Riblja čorba", vratiti nastupima...
    1 point
  7. https://www.fromthebowelsofperdition.com/2021/05/27/grave-miasma-interview-2021/
    1 point
  8. strašan album, muzika za svakoga
    1 point
  9. letdown od albuma svakako. daleko od toga da je los, ali mi prosli mnogo bolji. uspostavili su svoj fazon, isli vise ka catchy/kratkim pesmama, svaka pesma je hit realno, ali me nekoliko stvari smaraju. jedna je sto se opet vratili vise ka djent riffovima, a mislim da im najbolje lezi kad su ti riffovi minimalni. ima par da su bas generic meshuggah worship (Stone Leader Falling Down recimo). Inmazes je imao mnogo djent riffova ali je bio izbalansiran sa kompleksnijim aranzmanima, a ovaj album je manje vise djent riffovi plus jako catchy vokali/klavijature, i to je manje vise to. Dobar album, velikih hitova ima, mislim da ce bas bum napraviti, ali jbg, ja sam nesto vise/drugacije zeleo da cujem u njihovom ravoju.
    1 point
  10. Да је ово окачио хуман па још да разумем, али ти тебра... Не схватам, чему оваква врста хумора?!
    1 point
  11. 1 point
  12. Direktno dignuto sa: (Ugradio sam relevantna vremena direktno u link da se ne cimate.)
    1 point
  13. HEAVENS ARE LIT BY THE STAAAAARS Ee, saci se povadio :)) Planirao sam da ga okačim nego reko da ne rokam sve odjednom :D Evo jedna za tebe: Uf nakoži mi se ježa i na jedan i na drugi sad Sigurno ima ta D-A-G (diacil glicerol... mrš odmene jebli te kurci ) progresija i u gomili drugih pesama, ali generalno Sweet Thing - Candidate - Sweet Thing kombo mi ga gađa onako baš
    1 point
  14. a i on je modifikovan necromancy od bathory
    1 point
×
×
  • Create New...