Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/08/21 in Posts

  1. Amerika, Amerika GOMILA KLOVNOVA!
    2 points
  2. E i meni je.. Mada sam smanjio dozivljaj u poslednje vreme, cak mi St. Anger slabiji nego pre, ne znam koji mi kurac?? Ugl poslušao sam Bestia Arcana, sve neka kozmetika dark ambient sa gitarama prakticno, nidje rifa. Jel i Nightbringer ovakav pa da se ne bakcem?
    1 point
  3. 1 point
  4. nikad čuo za ovog Džefriza, o'ličan! Moranov Black Books mi je vrh, pogledaću ovo
    1 point
  5. Bill Burr mi je posve iritantan, pogotovo kada mutira glas i diže za par oktava. Jedino funkcioniše otkako je počeo sa ženom da deli savete putem podcasta, ume da ubode zrno mudrosti. Moram je recimo lud ko struja, ume povremeno i da bude baš van nekih tokova normale sa ludim pričicama iz života. Ali ipak posebna sorta se izdvojila iz Down Under, Jim Jeffries je žestoko potcenjen, čak i omražen. Kidala mu je Legit serija koja je nažalost otkazana posle 2 sezone, ali je batica izbacivao klasične nastupe jedan za drugim i eto ga sada ima svoj večernji šou, podcast i niko ga još nije otkazao, iako deluje da hoće.
    1 point
  6. basista da svira go, inače nije fora
    1 point
  7. 25 godina 🔥🔥🔥
    1 point
  8. Šta reći, koju suzu pustiti
    1 point
  9. meni je ovaj ceo zanr Ikea metal, Plini i tako ti bendovi. Gitare im izgledaju kao skupi komadi namestaja, uvek imaju neke lepe lampe, lepo osvetljenje, i moderne sofe u svojim playthrough spotovima, bas je Ikea estetika.
    1 point
  10. Zadnji sistem: Pojačalo: Atoll In-50 CD player: Arcam Alpha 8 Gramofon: Edwards Audio TT1 MK2 (zvučcnica Goldring E-3) https://audioconnection.com.au/products/edwards-audio-tt1mk2-turntable Preamp za gramofon: NAD PP-1 Zvučnici: Klipsch RF-62 (zvučnički kablovi: van den hul CS 122 hybrid) Interkonekti: Klotz, Cordial
    1 point
  11. Originalno njemačko izdanje ('82)
    1 point
  12. to je živa istina kompleksne strukture, asimetrične, disonance, pičke materine a pesme sve dosadnije
    1 point
  13. -1 points
  14. Kad smo vec u metalu, dakle Enter Sandman nije remek delo od pesme? Uber jednostavna struktura.
    -1 points
×
×
  • Create New...