Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/11/21 in all areas

  1. Englezi nisu ni za kurac.
    2 points
  2. Kao Ptičar u Halo taxi.
    2 points
  3. Šiptar komit, nikad Srbin hobit!
    1 point
  4. Taj sam EXIT nadletao nekijem avionom i bio na ivici da ga dignem u vazduh, i sebe i njega, toliko sam se nervirao zbog neodlaska na Ministry. Ali, kasnije mi došlo lakše. Čak bih rekao, po reakcijama, da je smislenijii bio onaj Beograd pre 4 godine, a i to sam propustio, sve baveći se novorođenim đetetom. Kako god, loše, loše, da ne bude i gorše.
    1 point
  5. Na konto živog nastupa sa Exita. Znam da su mnogi tada bili nije to ni delić toga pre 2000tih, ili još ranije, to je barem bio utisak ljudi koji su njih gledali live u tim najboljim godinama. Meni je ceo nastup bio potaman i ložački. To mi je i donekle povratilo veru da nije sve baš mrtvo u vezi benda. Ali sa svakim novim izdanjem potvrđuje da su sive ćelije pregorele od alkohola i narkotika skroz i da sada lupa kao kakav dementni đed. Nema više finese u svirci, jebiga, titani pali, šta da se radi. Osim sveća i tamjan da gari!
    1 point
  6. Mnogo si im kredita dao. Ovde još ima nekakve muzike, koliko god reciklirane, a javila se i odavno nepostojeća produkcija. Ali, liriks i čitav kontekst, kao u najboljoj tradiciji Milanda Petroze iz novijih vremena feat. Voters Džef iz svakog vremena. Zastrašujuće it is, kad se čovek seti starih Alovih zasluga.
    1 point
  7. Za mene je ovaj bend ispucao svoje kredite od 2008. godine. Svaki novi album izvrtim jednom, prekrstim se, popijem vruću i ne vratim mu se više.
    1 point
  8. Pa ona je žrtva zlostavljanja jbt. Hitno da se nađe snimak...
    1 point
  9. Sreto, samo gole činjenice . . . Nekada su Nijemci u Novim Banovcima bili najbrojnijom zajednicom. Neposredno prije Drugog svjetskog rata su činili skoro polovicu stanovništva, a Hrvati su bili druga zajednica po brojnosti. Nakon što su mjesni Nijemci krajem rata otišli ili protjerani, Hrvati su bili najbrojnijom zajednicom u selu sve do 1950. godine, kada su nove vlasti kolonizirali Srbe iz Hrvatske (sa područja Dalmacije), BiH te sa područja Srbije. За време Другог светског рата било је велико упориште усташа којих је било много у Новим Бановцима а пре Другог светског рата скоро половина становника били су Немци, тј. Фолксдојчери. После завршетка Другог светског рата Хрвата је било највише насељених у Новим Бановцима да би та слика почела да се мења 1950. године колонизацијом, када Нове Бановце почињу да насељавају Срби из Далмације, Босне и из осталих крајева Србије.
    1 point
  10. Pogledaj Des mini seriju sa njim, glumi serijskog ubicu. Ono što je najbolje kod serije je to što su postavili kao klasičan policijski procedural sa intervjuima sa njim, bez ikakvog pokazivanja grozota koje je učinio, i mogu ti potvrditi da je efektivnije nego sve grozote koje su mogle da se vide u Hannibal seriji, recimo. Tennant je tu briljirao i bukvalno se utripuješ da je šenuo skroz i postao dotični ubica. Pride je kratka mini serija. Uživaj.
    1 point
  11. ja kad vidim novi post ovde, samo čekam da vidim koga je sad izjebao za pare. nešto kao onih par sekundi između momenta kad ugledaš novi post na "smrti poznatih ličnosti" i saznanja ko je umro.
    1 point
  12. Dunav-Tisa-Dunav!
    1 point
  13. kad igraš na Vembliju kao Srbin treba da vratiš i srebrnu medalju još samo da propadne Premier liga pa da se stvari napokon vrate u normalu
    -1 points
×
×
  • Create New...