Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/10/21 in all areas

  1. Sale prosvetli me I da platio sam okruglo 50e
    4 points
  2. Nmg jedan iz glave da navedem..
    2 points
  3. @Voivod jos bolja verzia Lemia Kitavog
    1 point
  4. Koliki su ovo jebeni kraljevi! Uhvatili zlatnu žicu i ne puštaju. Najbolji underground bend na svetu, u alternativnoj sferi, bez obzira na podžanr, definitivno nema boljeg kad se pogleda quality/quantity/longevity/integrity ratio.
    1 point
  5. I malo: Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
    1 point
  6. Опростите ми моје исхитрене речи Ваше преосвештенство и што сам уопште посумњао у Ваше познавање свих метал праваца и свих форми носача звука које се никако не доводи у питање. Обећавам да се овакве ствари више неће поновити.
    1 point
  7. 1 point
  8. don't cry for me Barcelonaaa
    1 point
  9. ko tenisa pika , od korone ne cvika
    1 point
  10. To Radmize, ciganmala te ceka!
    1 point
  11. Vodićemo se Kuruzovim izborom. Ako ide desno, mi ćemo levo.
    1 point
  12. Fan pit in the inbox. 2022 Mejden dzomba sam ja
    1 point
  13. Vala, teže su mu od granata posledice biološkog rata...
    1 point
  14. https://en.wikipedia.org/wiki/Metaljka
    1 point
  15. Срби не знају шта је Рио Тинто. Додуше, не треба нас у потпуности кривити за то. То имамо да захвалимо Новој СС и У1, које намерно спинују причу о Рио Тинту већ месецима. Рио Тинто је незаустављива паклена машина, антихрист, Хад, девети круг пакла, Луцифер. Рио Тинто је Сорош, масонска ложа, човек рептилијанац. Они су једно зло незамисливих размера. Управо у томе лежи њихова моћ. Људи не могу да перципирају и прихвате информацију да тако нешто заправо постоји. Док схвате, буде касно! Управо зато је од изузетног значаја да будемо свесни са непријатељем сусрећемо. Да, сви знате за ђеносајд у Гвинеји, сарадњу са фашистима, разнесене пећине и све остало. Али то је само врх овог пакленог брега. Рио Тинто је много комплекснији и злобнији, него што то просечан човек уопште да обради и схвати. То је организација која има више од једног века искуства у корумпирању разних установа, изазивању грађанских ратова, манипулацијама... Широм света, не само у сиромашним и земљама у развоју. Као што видите ни моћна Америка баш не успева да се избори са њима. Трамп није једини који је легао под Рио Тинто. Они у Америци отприлике имају рудника више него што их у Србији има све укупно. Прво што морамо да урадимо као народ је да се што боље упознамо са овим непријатељем. Јер након што се бар мало боље упознате са ситуацијом, схватићете колико су бесмислене шарене петиције и синтисајзери од људи попут Саве Манојловића у борби против овог рудника. Кад још боље упознате проблем, схватите колико је заправо сумњиво што људи који су јако блиски са Рио Тинтом, финансирају људе који се боре против њих. Постане вам чак сумњиво и то што се у причи, као борац противу рудника, ниоткуда појављује наша глумица Бојаница Новаковић, рођена у Аустралији. Гле чуда, из исте земље из које нам долази и ова дивна компанија. Кад након тога упознате мало боље и све те људе, не морате бити геније, да бисте схватили о чему се ту ради. Да не говорим колико тога вам буде јасно, након што видите модус операнти овог зла које долази. Ништа није довољно сулудо, да би било немогуће, кад је у питању Рио Тинто! Њихови пипци су обавијени око читавог света. Многи ме нападоше, кажу пичко једна бију народ, а ти ћутиш. Па ево, да вам одговорим. Не подржавам то што ће овај и наредне викенде, интери да ломе млада ребра пендреком, да би људи чије намере према руднику нису ни мало чисте скупљали политичке и све остале поене. Уосталом, идите на протесте, превише је свега овога било, овоме мора доћи крај. Исто се тако и што боље информишите, колико год да мислите да знате Рио Тинто, не знате заправо шта је. Познавање непријатеља је наше најјаче оружје у борби са овим антихристом. Са тим знањем изађите на улицу и много мање ће моћи да вас зајебава свака будала, а ваша моћ ће бити много већа. Потпуну, а не изломљену и спиновану истину, какву нам пласира телевизор, можете наћи код Zaštitimo Jadar i Rađevinu . Рудника неће бити!
    1 point
  16. To je umereno dobar album, vadi ga naslovna stvar. Ovaj novi mi je stilski blizi, ali prilicno prazan.
    1 point
  17. 1 point
×
×
  • Create New...