Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/21/21 in all areas

  1. Songwriting na stranu, simpatično mi što se Janickova odbrana za sviranje live ovde svodi na "ali tako lepo pleše i mlati gitarom".
    2 points
  2. Nije uopšte tajna da Gers ume da brlja po gitari. Ne samo uživo, već i na studijskim albumima. Nikad nije bio najspretniji gitarista kada su solaže u pitanju, ali opet je svoj doprinos dao negde drugde, tj. u songwritingu. Na kraju krajeva, i ta oštrina i haotičnost njegovog soliranja ima svoj šarm i lepo kontrira Smithovom kompozitorskom pristupu i Murray-evim glatkim legato tonovima. Murray je sa druge strane vrlo dosledan i precizan svirački, ali na primer nije toliko aktivan kao kompozitor. Sva trojica imaju i prednosti i mane.
    1 point
  3. Sreća pa Gersovo mesto u bendu nije bilo dovedeno u pitanje kada se vratio Adrian. Da su ga pustili iz benda, ne bismo imali Dance of death, The Legacy, The Talisman, Dream of mirrors, Ghost of the navigator...
    1 point
  4. The first angel sounded his trumpet, and there came hail and fire mixed with blood, and it was hurled down on the earth.
    1 point
  5. 1 point
  6. Ma, nabijem ih na kurac.
    0 points
  7. Treba da se mane krestave muzike i metala i lepo vrati na Outcast i Endorama style 😄
    0 points
  8. Kreštalo se . . .
    -1 points
  9. Dosta stvari oko Mejdena se među fanovima svodi na toliko jake odbrane.
    -1 points
×
×
  • Create New...