Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/13/22 in all areas

  1. Da obrnemo u Chuck-ovo ime, danas bi napunio 55
    3 points
  2. Nergal def najveci cringelord u metalu
    3 points
  3. Nergalu ništa nije glupo, on je umno i duhovno oslobođen, on nosi bundu, on se slika dok kenja i razmišlja, dok mi inhibirani smrtnici drkamo kurac ovde na forumu i razmišljamo šta je glupo... Nema glupo bate.
    2 points
  4. isto otprilike kao Grob, nisam mnogo slusao bend, ali bas te uhvati bedak kad vidis koliko su ga ljudi voleli i kakav je dobrica bio. procitao sam postove od bar 30 manjih death metal bendova poput Gigan i First Fragment, i svi istu pricu. On ih je promovisao, isao im na svirke, ubacivao ih da sviraju sa BDM, promovisao na svom blogu a realno nije morao nista od toga da uradi nit je na bilo koji nacin profitirao od toga osim sto je mozda dobio majicu i plocu u znaku zahvalnosti. Bas se ta prica vrti najvise, koliko je bez rezerve promovisao i pomagao drugim bendovima bez da bilo sta trazi od njih. Sto vise ovakvih batica u metalu to bolje. RIP.
    1 point
  5. Komandant iz opkoljenog Azovstala pozvao Elona Maska da pomogne u evakuaciji
    1 point
  6. To je njegov stil, u sali nekad zna da ga nazove Nergalizmom..
    1 point
  7. Mortuus - Diablerie https://www.mediafire.com/file/4k0sl9qveq44p9s/Mortuus-D2022-By+Samaritianin.rar/file
    1 point
  8. Srbi su nesposoban narod koji ne ume ni genocid da počini kako treba
    1 point
  9. Хаха какав јефтин и тупав спот. Лик је сам себи поломио врат и умро ал га није убило то што му је матори пуцао директ у груди. WTF?? Песма јадна ко по обичају. Ако је теби ово најбољи метал спот икад снимљен какав ли ти је тек најгори?? Ал капирам да тролујеш.. А у ово можеш да се удубиш и да те продрма једино ако си клинац од 12 лета који тек открива метал хоризонте.
    1 point
  10. Deni Filt radi ove treš horor spotove deset puta bolje od Nergala pesma dosadna k'o i sve što je izašlo posle The Apostasy
    1 point
  11. vmetnost i vilozovija
    1 point
  12. Слејер џомба сам ја
    1 point
  13. Kakav je papak ovaj Dule Savić...
    1 point
  14. Pa skoro 30 godina života sam proveo u Srbiji, ne mogu to samo da obrišem i zamenim nečim drugim, niti vidim zašto bih želeo. U Srbiji imam porodicu i prijatelje, Srbija me je (for better or for worse) formirala u ličnost kakva jesam. Iz Srbije sam otišao prvenstveno zbog (po meni) fatalno trule države i društva, kao i nemogućnosti da dostignem svoj pun profesionalni potencijal. Nisam prelaskom u Italiju postao Italijan niti imam takve ambicije, ali definitivno sa prosečnim Italijanom delim više životnih stavova i vrednosti nego sa prosečnim Srbinom. Prilično je jednostavno. Ubi bene, ibi patria.
    1 point
  15. Zato što dobar deo imigranata (posebno slabije obrazovani) nema ni želju ni kapacitet da se integriše u zemlju/društvo u koje su otišli. Glavni razlog zašto se nikad nisam družio sa Srbima ni u jednoj stranoj zemlji u kojoj sam živeo je što ne želim da budem deo bilo kakve "zajednice" niti da imam prilepke koji traže comfort zone. Često slušam ljude kako kukaju da te napolju uvek gledaju sa visine, da domaći neće da se druže, da smo svuda građani drugog reda itd., a isti ti koji se žale posle 30 godina provedenih u stranoj zemlji i dalje nisu dogurali dalje od B1 nivoa znanja jezika, o kulturnoj integraciji da ne pričam.
    1 point
  16. I necu vam bogovi, ne... Moliti milost... Miost uzitka u vasem raju... ZA MOJ RAJ PITAJTE MENE!
    -1 points
×
×
  • Create New...