Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/14/22 in all areas

  1. Prisustvovalo se sinoć DT/Devin kombou. Da se ogradim odmah da sam kupio kartu zimus u jeku pandemije/lockdowna i da sam maltene kupovao karte na svaku naznaku iole interensantne live svirke A i ono, nije kao da sam ih gledao sto puta, ni DT ni Devina, tako da mi kako god obrnem gre'ota da propustim kad mi dolaze na prag maltene. Malo mi nije bilo jasno što se Devin ubacio odjednom u predgrupa priču. Lik je pre mesečak dana imao dva solo koncerta u RAH u Londonu, i onda sa toga ići na predgrupa turu mi ne ide jedno sa drugim. Ali, posle sinoć mi je malo jasnije. DT stvarno nisam imao u glavi da je baš toliko veliki. Sala mislim da nije bila rasprodata, ali ono 3-4k ljudi jedno, raznih godina i uverenja (FFD5 majice i sl), i tokom Devina oko mene je još jedan lik znao pesme, ostali blenuli (doduše, zadovoljno blenuli). Svirao manje-više hitove, i jednu SYL stvar, suzu da pusti čovek na pomisao celog seta samo SYL materijala. Live ekipa su mu sad neki anonimusi, ne mogu ni na netu da provalim koja je tačno postava. A još i štedi na klavijaturama. No, dobri su bili, ne Bugarska amfiteatar level dobar, ali dosta dobro, uz par klasik Devin provala ("farting testicles"). DT nije bio ništa gori realno nego kad sam ih gledao pre par godina na I&W turneji, ali zato mi je sada lista bila n puta manje interesantna. No, hala je poludela maltene na "Count of Tuscany", tako da je očigledno do mene i moje zainteresovanosti Ekipi ništa za zameriti sem blagog osećaja tezge, ali mi je iskreno i prijalo live spajanje pesama iz jedne u drugu, bez pauza i kenjanja između, bolji mi je flow kod koncerata tad. Labrie je isto bio prisutan. Ne znam dal imam drugi primer benda gde sam gledao dva koncerta a da nema nijedne ponovljene pesme između setova, ako ništa dr za to im treba skinuti kapu. Sviraš višehiljadne sale a ne oslanjaš se na oprobane hitove, na bis izvodiš pesmu od 20 minuta sa albuma koji, bar koliko ja znam, ne važi za klasik - credit where credits due.
    2 points
  2. Колко год да је, превише је да се гледа овај бенд у 2022.
    1 point
  3. Još samo desetak dana.. odbrojavamo li? Holandsko izdanje iz 83.
    1 point
  4. uff bas su ubili. apsolutno sve na mestu. pesme svedenije i krace, ali nista ne fali. riffovi jebu, kurce se kad zele, spuste loptu kad pesma to trazi. svaka solaza u notu savrsena, Nick zvuci kao prime Zakk Wylde i prime emotivni Petrucci se spojili. John peva kao da mu zivot zavisi od svake melodije. 10+ puta sam pustio danas sve je bolji i bolji. kad bi zaboli turneju u ovom momentu sa Mastodonom mislim da bi bas boom napravili.
    1 point
  5. Pa realno ova prica da je Nergal pozer smecar itd ide od otvaranja teme, za to vreme on svasta uradio i pritom se zajebavao kao car, imao i rasta biti egomanijak kakav jeste. Samo jebi Nergale.
    1 point
  6. Uživam u opojnom zvuku Def Leppard, Skid Raw i Tesla (band). Imam i salveta za razmenu. Lutko javi se na PM.
    1 point
  7. Tako je ispala slika
    1 point
  8. au Nele baš si se zapio noćas
    1 point
  9. -1 points
×
×
  • Create New...