Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/17/22 in all areas

  1. Russ zvuci fantasticno, odmoran, nikad bolji.
    3 points
  2. šiptari izgleda još furaju dial up, pa se pljuje po 4k jer je problem da se skine...
    1 point
  3. pa ok, ja npr ne bih skidao bezeze na disk, niti mi je kvalitet slike toliko bitan, 4k sranja što sad se svi furaju
    1 point
  4. to sa Vimea je stara verzija, glupo da gledate to kad postoji remaster
    1 point
  5. razumem ja šta DS hoće da kaže, taj blackened death je bio popularan tag nazad u danu, naročito među tim bendovima tipa Behemoth, Hate, Zyklon itd, uglavnom ta sterilnija svirka umesto poštenog divljanja
    1 point
  6. Black / death hibrid je kad bend svira izmešano i bm i dm, a blackened dm je kad se ne svira ni jedno ni drugo.
    1 point
  7. Mejdeni ne izbacuju dobre albume, nisu oni AC/DC ili metalika samo antologijske
    1 point
  8. Bioskopske zanimacije iz poslednjih mesečak dana: Don't Look Up - 8.5/10 Izuzetno dobra političko-društvena satira. Iskreno, ne toliko smešno koliko istinito, i dosta stvari je dosta "in your face" uključujući i naslovni "twist" u filmu, ali je toliko sve poznato i zastrašujuće tačno da sam na momente imao mini-napade anksioznosti dok sam gledao ovo Leo sjajan, Timoti Šalame neizbežan izgleda da bude u svakom drugom filmu koji gledam. House of Gucci - 5/10 Filmski ekvivalent čitanja wikipedia članka. Jako dosadno i predugačko. Irons i Paccino izuzetno izvlače prosek. Driver klasik mrtva noga, Gaga ga gagari i radi neki žena u večnom PMSu rad, Leto treba da služi zatvorsku kaznu za onaj izuzetno nesmešni overacting. Nisam ni hteo da gledam ovo, ali nije bio neki izbor taj vikend, i da dam malo creditsa Ridliju nakon sjajnog "The Last Duel". Ali, jebiga. Power of the Dog - 5/10 Ovo ni na papiru ni na ekranu jednostavno nije film za mene. Spora drama sa nekim pravim, ali i dosta umišljenih problema. Lepo uvek gledati Novi Zeland i njihove pejzaže na velikom ekranu, ako ništa drugo. MatrixThe Matrices- 😎/10 U susret novom delu su puštali prvi deo ponovo u bioskopima, i rek'o super, nisam gledao film na velikom ekranu 20ikusur godina, lepa prilika za podsećanje. Kao mali mi je bio super paljevina film, ali kako sam odrastao i postajao ciničniji, nikad nisam baš skroz skapirao toliki hajp oko filma. Da, fenomenalna akcija i efekti, i najbolje je što i dalje film izgleda apsolutno sjajno. Sam kernel priče je takođe i dalje dobar, i dalje jako relevantan, ali scenario i dialozi su dosta vremena za blago plakanje. Sve u svemu, kao neki vrhunac akcionih filmova 90tih, jeste klasik za sebe, ali daleko od savršenog filma. Najgore što sam onda uradio je što sam odlučio da dam opet šansu drugom i trećem delu, za koje se sećam da su mi još u srednjoj školi bili urnebesni...i ništa se nije promenilo. Maksimalna je ironija kako ovi filmovi odvratno izgledaju zbog tehnologije kojom su pravljeni. Pola borbenih scena izgleda kao cutscenes sa igrica iz tog perioda, i tužno dated, bukvalno prvi film izgleda svežije od nastavaka. Scenario i dialozi su nekako sve gori i gori i tupaviji iz dela u deo. Tako da, koliko god da me je gledanje prvog dela vratilo u raspoloženje da dam šansu novom, tako su me 2 i 3 potpuno odvratili od ideje
    -1 points
  9. Mislim da jeste remaster, ali nisam bio u IMAXu. Meni prvi deo na velikom ekranu izgledao bolje nego 2 i 3 na TVu. Nastavci imaju problem što su previše legli na CGI i što su probali da naprave neki kvazi-Star Wars univerzum i ubacili 50 likova za koje na kraju nikog nije briga. Plus cela Isus priča na nivou srednje škole.
    -1 points
  10. https://www.imdb.com/title/tt11655202/?ref_=tt_urv Trivia: odličan film
    -1 points
  11. Nightmare Alley / Nightmare Alley Ispoštovao sinoć novi G. Del Toro rad, no prethodno sam takođe dao priliku i originalu. Uvek se prijatno iznenadim kad naiđem na ovako neki crno-beli "klasik" koji ne da nisam ni gledao, već nikad ni čuo za film. I, original je bio baš prijatno iznenađenje. Šta mu nedostaje u, razumljivim, tehničkim stvarima u odnosu na 2021. verziju, nadomeštava sa sjajnim glumcima, atmosferom i pejsingom. Ne znam koji je trip da danas svaki film izgleda mora da traje 150+ minuta (ljudi ne mogu usred filma da idu tek tako po kokice i troše još para, ne znam nemam ideje), ali ovaj deeefinitivno nije morao ovoliko da traje. Jedino unapređenje je prvi deo filma gde je atmosfera karnevala daleko bolje preneta nego u originalu (minus razlika u glumačkoj ekipi), ali drugi deo filma i ceo backstory totalno glave u blatu sve. Ima par boleština momenata koji služe da razbude publiku u tom delu, ali nekako nezasluženi momenti. Okej, ali nekako šteta, moglo biti bolje.
    -1 points
  12. Gledao novog Metnema sinoć, i fenomenalan je film u tom smislu što je uspeo da mi razradi svaku moguću ciničnu nervnu ćeliju. A imam ih dosta. Ne razumem zašto svaki film danas mora da traje cca 3h. Jedina teorija koju imam je zato što onda na streaming servisima ljudima treba više vremena sve da odgledaju pa će im duže trajati pretplata. Jebemliga. Meni gritty/realističniji pristup obično znači "less fun", i The Dark Knight je imao taman toliki level "gritija" da ne bude preterano, a ovaj emo sjebani Metnem je, meni bar, naporan za posmatranje tri sata. Većina filma se nekako svodi na "E ovo do sad niste videli u Metnem filmu, ovo je novo. Vidi kako udaraju Metnema", i vidim da su Ameri posvršavali na to. E vidi brate terorizam i Metnem kombinovani, kao pravi svet tebra. Jebite se, dajte mi eskapizam neki, a ne da se osećam kao da gledam crnu hroniku. Ne razumem što mora novi Metnem na svakih cca 5 godina. Riddler glumac je žešće iritantan. Kolin Ferel je baš dobar kao Pingvin, majka da ga ne prepozna.
    -1 points
  13. Northman raspič. The hype is real.
    -1 points
  14. Jok, regulare 2D. Nema otkrivanja, sem da je brutal i raspič.
    -1 points
  15. Recenzija tvoja ili? Saglasan za Claesa, odličan, dosta često nalećem na njega poslednjih godinu-dve (počevši od Drakule) i sjajan mi lik svuda. Bukvalno jedini minus filma što se tiče glumaca mi Dafoe, samo zato što ga ima maks 5 minuta, bukvalno mi treba ceo jedan film samo oko njega na dvoru.
    -1 points
  16. Pa kače se linkovi i kad su tuđa mišljenja ili sl., ništa čudno Ja mislim da bi mi neka medieval gritty komedija sa Dafoe-ovim likom legla kao 1 na 10 Inače, jedno svaki drugi dan se setim one "one shot" akcione scene napada na selo sa početka. Trijumf u malom.
    -1 points
  17. Sjajan je film "i ovako", mislim da nije Dune (2020) pa da samo bioskop može tehnički da ga prikaže kako treba (da ne kažem "da ti drži pažnju par sati"). Ali, svakako preporuka u bioskopu prvi put da se vidi umesto doma. Ako zbog ovakvih filmova ne postoje bioskopi, ne znam zbog čega postoje.
    -1 points
  18. https://www.imdb.com/title/tt11291274/?ref_=nm_flmg_act_5 Ovo je bilo neočekivano zabavno. Još ja i nisam neki NC fan
    -1 points
  19. Ti si bre brate retardiran.
    -1 points
  20. ne nego ću da skinem neku domaću seriju pa onda vidim jel valja, a ono ima odma strim najčešće torent naravno, al otkud znaš zašto čovek traži film, možda jednu scenu da odgleda
    -1 points
×
×
  • Create New...