Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/18/22 in all areas

  1. gledaj Dark Waters da vidiš šta je DuPont
    1 point
  2. To i nije baš profi onda.. Vidim da se za Sepulturu i Napalme zna tačan datum, a ni ovi nisu neki domaći bend pa da se uguraju kad može..
    1 point
  3. Koji će mu kurac 2t ako ne gomila.. ja evo za 5-6 godina nisam popunio ni 40% jednog terabajta, doduše ni ja ne gomilam baš sve i svašta, ali pošto sam ipak frik za neke horror klasike i muziku naravno deo je otišao i na to, ali ni 10% ukupne memorije.. Ne vidim u čemu problem da skineš sa torenta odgledaš i obrišeš? Ja tako već desetak godina uglavnom i gledam filmove, a ponajviše zbog toga što mi big screen i komp nisu u istoj prostoriji, pa lepo skinem, prebacim na fleš, odgledam ko čovek i obrišem..
    1 point
  4. šta se sreto trigeruješ cegeri su očigledno isključivo za LPjeve, jedan LP po cegeru da se ne bi dodirivali slučajno dok ih nosaš znači na koncert kad ideš poneseš deset cegera i kupiš sve ploče, nije bitno da li valja album kurcu onda ploče stoje u cegeru u mint stanju dok ne prodje šest meseci do godinu dana i onda ih prodaš profit EDIT: Naravno ako ima naznaka da će bend da se raspadne, onda taj period od šest meseci do godinu dana slobodno možeš da razvučeš i baš da se usereš od para jebote sve stvari koje ne možeš da uradiš bez ovog cegera bolje da odmah nabavite svi cegere
    1 point
  5. Ko prekrši pravila foruma, dobija sliku Ruške Jakić u 4k.
    1 point
  6. napokon i ukronacisti odoše na odmor iza rešetaka
    1 point
  7. Igor cale... Neka mu je laka zemlja...
    1 point
  8. Jel se tako na albanskom kaže pornjava
    1 point
  9. Jel' na njihovim koncertima budu prodavana Maiden piva? 🙂
    1 point
  10. Pa realno ova prica da je Nergal pozer smecar itd ide od otvaranja teme, za to vreme on svasta uradio i pritom se zajebavao kao car, imao i rasta biti egomanijak kakav jeste. Samo jebi Nergale.
    1 point
  11. FIVE THE HIEROPHANT /london/ https://five-the-hierophant.bandcamp.com/ Mount of Artan XX 01-02.07.2022 Rtanj Holy Mountain Ukoliko vam se sviđa Five The Hierophant, možete donirati: PAYPAL: [email protected] Dinarske uplate: Račun: 200-2429930101931-89 Poštanska Štedionica Primalac: UG “Nova alternativa”, Kralja Aleksandra bb, 19370 Boljevac Svrha uplate: Donacija za Mount of Artan fest
    1 point
  12. do jaja fotka
    -1 points
×
×
  • Create New...