Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/30/22 in all areas

  1. Ja sam jos pod utiskom, pevusim Gouge away ceo dan. Voleo bih jedino da su svirali jos koju sa Bosanove, npr Is she weird ili All over the world mesto onih novih koje realno nikoga ne interesuju, ali boze moj. Nije bilo nikakvog merca, ne znam generalno na ovim vecim svirkama da li ima merca jnace? I nikakvu komunikaciju sa publikom nisu imali, samo se poklonise i odose na kraju.. Ne znam za vas ali ja nikad nisam obracao pažnju kod njih na tekstove, znacenja neka, samo mi je muzika bila uvek dovoljno dobra. Onda sam uzivo primetio da veze nemam o cemu uopste peva lik 😄 moracu malo detaljnije da obratim paznju, a hocu i Frank Black solo da preslusam..
    3 points
  2. Odlicno je bilo - solidan broj ljudi (koji su uglavnom pevali starije pesme), dobar zvuk, korektna cena piva. Gledao sam ih po treci put i cini mi se da je ovo bila najbolja svirka. Sreca pa kisa nije pokvarila dozivljaj.
    3 points
  3. Meni je ok, kontam ovo - nisu hteli da se oglasavaju zbog njegove zene tad 2019te i da dizu pompu to mi je ok. Ali jeste - ceo announcment ima malo butthurt ton, sto ih nista nije konsultovao nego odmah tras, vrv su hteli neki i oni da imaju kontrolu nad narativom, i da spreme neke joint announcemnte ili bar da ih ne zatekne ovako, i vrv su popizdeli zbog toga. I tu ih malo i ja gubim, ne razumem ovaj drugi deo kako mu je manipulatorski statement, kao pravi zrtvu od sebe, bla bla. Covek se javio i rekao 'tucem zenu , nemojte nju da smarate , I'm the monster here'.
    2 points
  4. Gledao sinoc Bakshijev Cool World, ocekujuci neku totalnu treshinu (Ocena 4.9 na IMDB, a 4 od 100% na Rotten). Zapravo , film je poprilicno dobar (bar u odnosu na ocekivanja). Prica je kinda glupa, i interakcija izmedju animiranih likova i glumaca je uzasna 😄 Ali sa druge strane, i ta glupa prica je dovoljna da baci podlogu za animaciju, koja mi je mozda najbolja Bakshijeva animacija koju sam video do sad (gledao sam Wizards i Heavy Trafic). Pozadine su odlicne, likovi luckasti, i Bakshiju se bukvalno jebe, dok su u Cool world-u samo zatrpava gomilom animiranih likova koji prolaze kroz ekran radeci ludosti. Iako je film na overall nivou plain, zapravo su detalji ono sto ga vadi i na to se treba fokusirati. Muzika je isto super od hard-pounding tehna do Ministry, bas dodaje te griti momente koji posle na zalost nisu razradjeni dalje. Koliko sam razumeo dosta sukova je bilo izmedju Bakshija i studija, i ceo film je tako nedorecen. Ali ako gotivite Bakshija (a cak i ako ga ne gotivite) super je ovo. Cenim da ga je zakopala publika koja je ocekivala 'Ko je smestio zeki rodjeru pt2', a Bakshi je ipak UG pa neke stvari otalja i radi sa manjim budzetom i ok je sa tim, za razliku od fensi produkcija gde je ama bas svaki detalj ispeglan. Sve u svemu film ima bas dosta neiskoriscenog potencijala, i stoji negde ni tu ni tamo (nit je porodicni film, nit je sirovi beskompromisni UG). I Bakshi je popizdeo od procesa i to mu je bio poslednji film, shvatio je da nije za velike studije. Ali all-in-all daleko od katastrofe koju sam ocekivao obzirom na ratinge, pa eto rivju.
    2 points
  5. Jesu prebili. Dva sata bez stajanja, pesme kratke pa kao da se nižu bez pauze, svaka tri minuta nova pesma. I set lista je zaista bila kao da sam je ja sastavljao, sve najbolje stvari sa prva tri albuma su bile tu. Ne mogu da se usudim ni da kažem da mi je neka pesma falila koliko je set bio napakovan. EDIT: Ima li neko set listu? Još uvek ništa na setlist.fm.
    2 points
  6. Dimone, probudio se Nušić u tebi. 😛
    1 point
  7. Samo jedan zivot imam I LUDO GA BACAM!
    1 point
  8. Uzeo album prije par dana uz Kurir. Iznenađenje je da su sličice timova već odštampane u albumu, tako da neće dolaziti kao pojedinačne sličice u kesicama. Na sličicama igrača sve informacije su tu, izuzev informacije u kojem klubu igrač igra, što je za mene baš bezveze, mislim na to što nema tog podatka. Znam da je to falilo i prošle godine na sličicama za Euro2020, mada taj album nisam popunjavao. Ostalo je sve uglavnom tu, prema očekivanjima, znači one neke specijalne sličlice pri kraju albuma, sličice bivših šampiona, itd. Rekao bih da su dimenzije sličica za nijansu manje nego prije 4 godine, a i čini mi se da je kvalitet papira malo slabiji. Igrači na sličicama kropovani, kao i ranije, samo sada sa narandžastom podlogom, pa dolazi do izražaja taj kontrast. Nisam brojao, ali pročitah negdje da ima 670 sličica u albumu. Kesica sa pet sličica košta 90 din. Procjene su da će uz menjažu biti potrebno oko 120 evra da se album popuni.
    1 point
  9. Ovo sa zaboravio da pomenes: https://voivod.lnk.to/ForgottenInSpaceTW?fbclid=IwAR1QO18SJPbPuP_7TxDA1HK6Qfie6d30vQFsUIYMs-wVsS2P3bydP_JHi1g
    1 point
  10. ej,napusi mi se masne crnogorske kurcine
    1 point
  11. Darkthrone se opet ispišao po svima, kratko i jasno.
    1 point
  12. Na koliko da premotam da vidim vratolomiju? Au sto je gej vrisak
    1 point
  13. mozes me povuci za onaj gorepomenuti kurac.
    1 point
  14. ukazao sam se samo da porucim sledece: gosja,lulu,lazo,kucke volim vas,ali napusite se masnog neopranog oldskul kurca za drktron.
    1 point
  15. PA JEL BUREK S MESO IL PITA SAS SIR ? RECI GOJKO,OZNOJISMO SE !
    1 point
  16. Nema,al njih boli kurac za bilo cije misljenje,a to je esencija Darkhrone filozofije... FOAD .
    1 point
  17. Ja im nisam neki fan, nisam ni slusao ovo novo, samo idem okolo i podjebavam Jareta, ali postujem Fenriza kad su neke stvari u pitanju, i zalosno mi je kad cujem vase komentare o tome kako zvuci, mogli su oni da sviraju prosecno krljanje i dalje i da bude ta prica "dosledni svojim ubedjenjima bla-bla", ali ime albuma, omot s vikinzima, i to kako ste vi opisali zvuk, sve zajedno bas deluje jadno.
    -1 points
×
×
  • Create New...