Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/22/23 in all areas

  1. [quote="MelodeathIsForChads" pid='336934' dateline='1679511184'] Belus has its moments and is more "meaty" than Filosofem (which has what, 23 minutes of actual black metal?) in a way. Varg's whisper-scream thing is lame though. It sounds like he's trying not to wake up his kids. It only worked in Filosofem because of all the distortion [/quote]
    2 points
  2. Prvo su došli po Varga, a ja se nisam pobunio jer nisam bio na fejsu. Zatim su došli po Sretu, a ja se nisam pobunio jer nisam bio cigan. Zatim su došli po Kokija, a ja se nisam pobunio jer nisam bio četnik. Zatim su došli po Lemija, a ja se nisam pobunio jer sam bio ustaša. Zatim su došli po mene, ali tada više nikoga nije bilo da se pobuni.
    2 points
  3. Motörhead overkill Rory Gallagher live in Europe pop Mašina na drumu za haos
    1 point
  4. Pa to je sjajan omot haha
    1 point
  5. Te, nije ona tako razumela... Kurac nije razumela, suknjica kratka, stikla bre ovolika... A kad prekrsti noge, vide se halteri! I krene ti Rambic, onaj fini rad, na finjaka, rucica ispod suknjice, kad ono tamo, zamisli... Ne nosi gace! Razumes poentu, nije raspolozena, a ne nosi gace... JOOOOJ TO DOLEEEEE, TO SEEEEE RASKVASILOOOOO, MA PRIMILA GA JE U MOMENTU!
    1 point
  6. Znam da ne bih trebao pričati o tome, ali svakako će tako biti. Od početka sam imao u vidu da to bude trilogija albuma, sve je zavisilo od toga kako će ovaj album biti primljen. Nismo izdali ništa preko deset godina pa nismo znali koliko smo ostali relevantni i da li možda i znamo svirati i stvarati kao prije 😄 Album drugi je direktan nastavak na prvi, isto tako i treći album. Priča drugog albuma prati njegovog sina koji sad njegovih godina jer se radnja događa pred drugi sv. rat. Neću ništa pričati previše o radnji, ali ima mistike, kao i istraživanja ko je njegov otac bio, kao i ko mu je ubio majku. Kako drugi završava, tako odmah treći album počinje i taj njegov sin uzima pušku i kreće drugi sv. rat. Sve što je njegov otac prolazio u prvom, sad njegov sin prolazi u drugom. Ogroman je pothvat i već me sad hvata glavobolja jer u drugom pokušavam vise država spojiti u nekakvu priču i koliko-toliko držati se istorijskih "činjenica." A opet je to toliko sklizak teren jer teško je ispričati i osmisliti nešto takvo, a da se ne nagazi na određene čizme, ako me kužiš. No svakako je u planu da se obrade razne teme u preostala dva albuma kao Krvava Bajka, Novosadska Racija, Kraljevina SHS (na kraju Jugoslavija), bitka ova, bitka ona... Ne znam stvarno, imamo toliko planova, sve zavisi kud će nas priča odvesti, no svakako ćemo se potruditi da bude - ako ne bolji od prvog - makar u rangu kao prvi.
    1 point
  7. savrsena diskografija ne posto....
    1 point
×
×
  • Create New...