Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/03/23 in all areas

  1. Opasan provod je bio u Ljubljani, neviđeno je bilo prisustvovati prvoj večeri turneje i nemati pojma koja pesma je sledeća. Stvari sa Senjutsu su se pokazale dobro, Celts je zvučala bolje nego na albumu, a Hell on earth sa razlogom ide na bis, fantastična stvar i uživo i studijski. Pesme sa Somewhere in time su mi takođe bile među highlightovima, ipak mi je to omiljeni album. U nekom momentu su se svi osećali kao "sledeća pesma mora da bude Alexander", i onda se i to čudo desilo. Ali da ne zaboravimo da su Caught i Stranger bile jednako dragocene.
    4 points
  2. Ulov sa današnje berze: + moje prvo gej iskustvo: Gronibard
    2 points
  3. Nisam neki Pain fan ali da je Hypocrisy umesto, apsolutno.
    1 point
  4. In Mourning poslednji album recimo
    1 point
  5. 1 point
  6. Posto mi se dosta svideo Piknik, resio sam da izudaram i sve ostalo sto je izaslo kod nas od brace, citam kako koju nabavim. Bar ovih par od kentaura za pocetak..
    1 point
  7. Sviđa mi se ideja čuti taj rani Strato(varius ) uživo, ali ovo sa novim albumom ne uopšte, jer ovaj nije napisao kršten album već decenijama.
    1 point
  8. 1 point
  9. izvinjavam se ali veci horor od majice skoro nisam video, metal or not
    1 point
  10. Ja samo da dodam da su Lale isključivo žitelji Banata.
    1 point
  11. Hell on Earth im je u top 3 pjesme još od BNW.
    1 point
  12. Odlican koncert u Amerikani, sve je bilo na vrhunskom nivou, svirka utegnuta na max. Evo klip poslednje pesme od mene: Poz
    1 point
  13. El znate vi onaj rijaliti, gledaj bend biraj disk
    1 point
  14. ovaj No Exit je neki noviji remaster i Ark je japansko izdanje sa bonus pesmom, sto mi najdrazi ulov. dobro sto sam otvorio i video da je CD drugaciji od izdana sto imam.
    1 point
×
×
  • Create New...