Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/25/24 in Posts

  1. Sto downloadujes albume u 2024. godini? Eve ti ovo pa trazi sam. https://en.metal-tracker.com/ Bilo dok nisu rasterali sav narod svojom politikom. Sada samo lezbejke i pederi. Nema pravih homoseksualaca kao sto je Rob.
    6 points
  2. sad mi je stiglo ono što sam kupio pre nekoliko meseci, pa da ovekovečim i ovde
    6 points
  3. Angel of retribution ispred Defenders, treba te hapsiti
    6 points
  4. Kakve bre ''Vektor visine'' . . .
    5 points
  5. 4 points
  6. Haha ti ko neki profesor na faksu, al na nekom izbornom gde dodju svi samo da im upise 6
    3 points
  7. evo da kazem po ko zna koji put, nece da popune. to je turneja, njima treba slobodan dan tu i tamo. kad se objavi turneja ovakvih bendova, to je to, sve je isplanirano i reseno, nema koji grad da se doda. ako bendovi zele dodatne datume, napisace tipa 12/4/24 TBA ili Looking for Show, ali to uglavnom rade manji bendovi koji nemaju booking agente ozbiljne. u ovakvom slucaju, izasao je poster, to je to, sve je dogovoreno mesecima unpared.
    3 points
  8. Pa aj al dzaba kad su pesme dosadne..
    3 points
  9. jako bitan artifact se pojavio danas na internetu
    3 points
  10. možda se i dalje drži onoga da ne vežba sa pojačalom nego spusti gitaru na drveni sto
    2 points
  11. Hijack-ujem opet ovu temu za kratki koncertni izveštaj, sa 0-og dana Roadburna. I da je otišao neko sa yuma na Rburn, nešto bih se iznenadio da banuo na ovo, iako besplatan ulaz, tako da: Riot City - Realno, zbog ovoga sam samo išao I nisam zažalio, top3 metal nastupa u poslednjih cca5 godina za mene. Razneli. Draži mi je možda prvi susret u onom podrumu u Oberhausenu, bollja atmosfera pre svega, ali ovde je zvuk bio fenomenalan, energija sa stejdža neverovatna, osećaj kao da su pesme na x1.25 brzine. Vokal sam već pre kritikovao kako je previše vrištav i neartikulisan, ali najbolje zvučao do sada, da ne kažem da sam ga najviše razumeo. Ne mogu dovoljno da preporučim da se ovo negde uhvati uživo. Sonja - Pre koncerta sam se mučio da lupim neki tag na žanr koji svira Sonja, ali posle nastupa uživo, mislim da je Roadburn heavy metal jako prigodna odrednica. Melisa brat i uživo fura taj neki sekretarica drolja stil kao na promo fotkama, ne znam šta postiže time, ali ako mu lepo, neka joj. Kao power trio zvuče sjajno, samo su mi vokali uživo bili granično loši. Ni studijski mi nisu bili nešto, produkcijski muljavo, a uživo se čuo dobro i dosta vremena mi grebalo uši. Sa druge strane, obradili "Devil's Plaything" i "Deja Vu", u srce me takli sa obe obrade, tako da summarum plus. Final Gasp -Ovo sam nažalost samo do pola ispratio zbog trčanja za voz, ali super zvučali. Minimalno sam i doma čuo, ali zanimljiv bend, Danzig approves.
    2 points
  12. Malo domacice. Fali jos samo Sumo i Unplugged, koji mi je nazalost riknuo pocetkom ove godine, izgleda da ni trake u kaseti ne mogu vecno da traju...
    2 points
  13. Ide novi Julie album uskoro, možda i da se doda njeno ime kao deo teme, dobra stvar:
    2 points
  14. nove kurve https://whores.bandcamp.com/album/war
    2 points
  15. mogao bi nekad nesto da pustis dvaput
    2 points
  16. Ma znam na šta si mislio. Ali ovako mi bolje, skinem i kontrolišem, bez interneta.
    2 points
  17. Evo imas na balkandownloadu https://disk.yandex.ru/d/1KGtvlg9harUt https://disk.yandex.ru/d/sm2jTGajharTV Pass: MrJ Mozda je to Major uploadovao 😄
    2 points
  18. 2 points
  19. Jebem li ga, ipak BTR.
    2 points
  20. nije mi omiljeni, ali da je velicanstven jeste. plus je remission/leviathan/blood mountain/crack the skye sigurno jedna od, ako ne i najjaci niz albuma u poslednjih 25 god metala
    2 points
  21. koje su sanse videti Sieges Even - Paramount dvaput na istoj stranici
    1 point
  22. Simpa bend, prvi malo više 90s heavy/power, a ovaj više otišao u 80e. Dio meets Hammerfall. Pevač najbolji deo.
    1 point
  23. Vrlo dobar death metal bend sa Malte.
    1 point
  24. Savatio ih je dok je do kolena u djubretu brljao po deponiji. Ko nekada kada je po snegu spasavao dete. Ja mislim da je on ipak Klark Kent. Ima cvike, sve se poklapa.
    1 point
  25. Prije je poneki dobar forumaš ostavljao link za download albuma u mp3, free. Sada ništa. Prije bilo žemske, bilo sve....
    1 point
  26. 3/5 nose majice svog benda na promo fotki, to je sigurno svetski rekord
    1 point
  27. DRI potpisali ugovor da sviraju ovde svake godine dok ne umru
    1 point
  28. Slasna heavy poslastica od večeri sinoć - Sumerlands i Eternal Champion došli u Evropu da nas malo posete. Lepo je gledati ovakve varijante po festivalima, ali je uvek veća uživancija kad nisi u maratonu i lagano odgledaš 2-4 benda za veče i onda samo sabiraš utiske o tome. Glavni utisak koji sam sabrao je da je "I Am The Hammer" himentina i jedna od naj-hm pesama ovog veka. Dušu dala i za masan headbang, i da ogoliš grlo pride. No, redom, blago mi je smešno što su obe gitare i bas isti za oba benda, u oba ćele pevači, tako da kad čovek malo zažmiri maltene kao isti bend da je svirao dvaput. Ok, da, i basista iz nekog razloga skinuo cvikere za EC nastup Ali sa muzičke strane jasna razlika, a iskreno i po izvedbi i utisku, mnogo veći utisak EC ostavio, i nastup i atmosfera vreliji. Sumerlands jako uredan, samo najveća falinka mi bila pevač, koji maltene ništa bravuroznije sa albuma nije izvodio, a takođe nije ni pomagalo što se niko nije harmonizovao sa njim. Poređenja radi, sa ECom posle jesu radili backing vokali, a isti ljudi, tako da čudne odluke. Još kad peva sa prvog stvari peva tunjavao kao Swanson. Sa druge strane, EC vokal daleko bolji od onoga što čuh na YT snimcima. Dominatan frontmen je slab izraz, lik je još veći nego na onim snimcima iz prošle godine, i onaj tip frontmena koji je toliko pun energije da čak i dok najavljuje pesmu ne može da stoji u mestu. Dosta odskače od ostatka ekipe koja za razliku od njega deluje kao da su upravo završili 12-očasovnu sesiju D&Da. Kontrast energije kao da si stavio Greg Puciata da frontuje Alcest. To na stranu, fenomenalno zvuče uživo. Da mi je češće ovako mlađa imena da sam hvatao, gde bi mi bio kraj. I vidim da su se malo isprsili i da će biti po raznim festivalima na leto, što mi je drago. Jedina stvarna falinka kratko trajanje svega, Sumerlands 45-50 minuta, EChampion 50-55. S obzirom da nije bilo predgrupa, i da su završili sve skoro 40 minuta pre curfewa, mogli su da cepaju oba benda po oba albuma lagano. Jebena očekivanja, znam.
    1 point
  29. Ta 2013 je bila prosto rečeno zlatna u odnosu na situaciju sada. Bar meni. Izašli su novi Darkthrone, Summoning, Burzum, na lokalnoj sceni novi Eyesburn, Dubioza, Brkovi, a na stranu što sam se tada zabavljao kao niko.
    1 point
  30. Koji su dodatni benefiti Spotify premium naloga? Nema reklama i ima fora da kao dodaješ friends listu? Foobar2000 all the way, ne bih ga menjao nizašta od tih preostalih playera.
    1 point
×
×
  • Create New...