Jump to content

Vermis

Iskreni članovi
  • Posts

    129
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Vermis

  1. On 9/1/2021 at 7:43 PM, Lord Iffy Boatrace said:

    Remek delo, brat blizanac AMOLAD i The X Factor, ko voli mracniji zvuk ovo je poslastica.

    Covek je uprostio, ali je jako blizu sustine. Od dva glavna autora pesama na albumu, Harris-ove pesme imaju jak X Factor/Virtual XI sensibilitet nasuprot Smith/Dickinson tandemu koji šaraju, ali sve vreme kroz post-2000 period, Brave New World/Dance of Death/AMOLAD sa izuzetkom Darkest Hour koji deluje kao neki rodjak Wasted Love. Naravno tu su dve Gersove zanimljive stvari koje su univerzum za sebe, intersubjektivno naginjem ka Stratego-u.

    • Like 1
    • Upvote 1
  2. A šta fali Tuckeru? Formulas mi je za mrvu slabiji od Domination.

     

    Za mrvu slabiji?

     

    Mozda je to stvar rip-a, ali ne znam dal' je iko primetio da su pesme sa industrial matricom na novom albumu glasnije od pesama sa "zivom" postavom.

  3. Zvuk jeste cistiji, ali u granicama onoga sto se podrazumeva pod old school black metal produkcijom. Bubanj je ovoga puta potpuno bacen u pozadinu sto mislim da mozda i nije bio najpametniji potez, jer je Negru, na moje veliko i prijatno iznenadjenje, ovoga puta dobro odsvirao bubanj sto nije bio slucaj sa prethodnim izdanjima kada je umeo da ga dobro "isfuserise" pri cemu narocito mislim na originalni Maiastru Sfetnic i Sala Molksa ep, a ni Om ne zaostaje mnogo.

  4. Planiramo i vec uveliko radimo na "necem" novom, ali ovog trenutka ne bih bas da posezem za rokovima.

     

    Sto se tice nabavke diska u Beogradu, stvarno ne znam dal' ga mozes pronaci, a ako to hoces ti ili bilo ko drugi, mozes/te uciniti isto preko benda, ostala su jos 4 primerka.

×
×
  • Create New...