Jump to content

RaVeN

Iskreni članovi
  • Posts

    1225
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by RaVeN

  1. Meni ova Vojvodina nije jasna, Da li je moguce da pickousti ima procentualno vecu podrsku u Vojvodini nego sve dole juznije? Jasno je da Beograd izvuce ostatak ispod Save i Dunava, no sta je sa ovim NS-om? Zivim u njemu, iskreno slabo koga znam da neko glasa za AV. Pogledas rezultate i samo...wtf?

     

    Tek sav onaj ocaj po selima van, kuka na sav glas kako se ne moze vise ziveti i opet daju podrsku pederu...samo mi nije jasno zasto? Su picku materinu...

    • Upvote 1
  2. zato janković priča kako je pobedio

     

    izgubiš u prvom krugu pričaš o pobedi

     

    napušiš se ti kurca malo

    Sledeci izbori su u BGu, Tu se izmenila slika u odnosu na parlamentarne izbore i za godinu dana moze biti svasta. Od BGa je i DS poceo padati...mislis da je psycho slucajno bio smoren na proslavi pobede?!

     

    Sve u svemu, penzioneri kroje drzavu, mlade boli kurac, srednje generacije su ili ucenjeni od Vucka za posao ili im je vise pun kurac borbe, i tu smo gde jesmo ... Na zalost. Ne vidim promenu u sledecih 8 godina, taman pre toga mi stize uslov za nemacko drzavljanstvo, i zbogom srbijo zvanicno na papiru, na kurac te nabijem.

    Potpis i pecat.

  3. Ako zelite da ubacite SSD ili drugi HDD umesto optickog uredjaja, najbolje resenje je da uzmete Caddy. Komplet izvadite opticki uredjaj, stavite SSD u Caddy, gurnete i to je to. Nema petljanja sa kablovima, nema setanja SSD-a unutar laptopta, prasine i sl, a mozete sami uraditi za 5 minuta. Kosta oko 10-15e (kod nas se tesko moze naci u prodavnicama, ali ima na kupujemprodajem i sl. sajtovima) i samo treba da pazite na velicinu, jer postoje od 7, 9 i 12 mm. Ja sam ugradio u svoj laptop i super sam zadovoljan. Elem, zbog estetike, samo uzmete plasticni poklopac od optickog uredjaja i zakacite na caddy.

     

    obhd-sata-sata-b.jpg

    • Upvote 4
  4. http://www.ticketlin...&ConcertID=6663

     

    али мислим да имаш јако мало времена

     

    Ukoliko svoje rezervisane ulaznice ne možete podići u roku od 24h od momenta rezervacije, ulaznice možete obezbediti uplatom na račun i podići ih na dan meča na blagajni br 1 stadiona Partizan do 17:00h. Uplate za rezervacije će se primati utorak i sredu, za kasnije uplate nećemo garantovati ulaznice.

     

    Zvao sad, sever je otisao za 2 sata ! :D Ostalo je nebitno....

     

    EDIT:

    Rece da se za ostale tribine mogu rezervisati, pa eto, ako neko zeli ...

  5. Pazarena karta...kad sam se vec prolazio pored Mungosa, sto da ne uzmem!

     

    Jbg-a...i meni je zao sto ne svira Lombardo (mozda se nesto promeni do leta...ko zna)...al' se u svakom slucaju ne propusta. Pre dve godine su u Budimpesti sa Pat O'Brien-om razvalili (da ne pominjem koliko su mocnije zvucali u odnosu na Megadeth...ispisali se).

     

    Svako moze naci razlog da ne ode...al' Slayer je institucija i u kojoj god postavi svirali tehnicki ce zvucati savrseno. Da ne pominjem smesnu cenu karte...

     

    Ako ovo ne prodje uz dobru posetu...zvanicno spustiti zavesu na metal scenu u Srbiji i ajmo na bijons da drkamo !

    • Upvote 3
    • Downvote 3
  6. http://www.b92.net/k...4&nav_id=648610

     

     

    Smak će svirati u najslavnijoj postavi iz sedamdesetih: Radomir Mihajlović Točak (gitara), Boris Aranđelović (vokal), Zoran Milanović (bas) i Slobodan Stojanović Kepa (bubnjevi). U toku su razgovori o tome ko će svirati klavijature, a postoji i mogućnost da gostuju muzičari koji su prošli kroz kasnije faze Smaka.

     

    Eto...to je to...menjaj datum u temi i brisi ovo govno mitrovica !

     

    EDIT:

    Boris Aranđelović (vokal)

    :blek: :rockdevil:

    • Upvote 1
  7. Evo snimak s' EXIT-a:

    [media=]

    [/media]

     

     

    Bio sam tamo i sta znam...prvi put slusam ovu postavu s' 2 basa uzivo...i nekako mi je sve to cudno. Svirka je bila odlicna, Kebra u njegovom tripu...al' jednostavno, nisam navikao na taj zvuk (iako je to pravi Obojeni program).

     

    EDIT:

    Na jelen top 10 u NS-u su razvalili....

  8. Drugi dan - The Toy Dolls i Goblini - odlicni i jedni i drugi.

     

    Treci dan - Suicidal prejebano, Hatebreed po meni najjaca svirka festivala, Sodom dobar ali zvuk teska katastrofa, Obojeni Program ok.

     

    Cetvrti dan - Partibrejkersi standardno odlicni (Cane imao ispalu s' narandzastim ljudima), Wolfmother solidni, Gunsi odlicni al' nema tog duha i energije u svirci + debeli ne moze nista normalno da opteva.

     

     

    Sve u svemu....dobra 4 dana...svasta sam pogledao, vidimo se i sledece godine !

     

     

    :bend:

×
×
  • Create New...