Jump to content

Blathaddar

Iskreni članovi
  • Posts

    408
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Blathaddar

  1. tek sad shvatam koliko je ova nova sloga bolja u odnosu na staru...refren je mnoogo bolje odradjen....al definitivno ne bih mogao izdvojiti najbolju pesmu....zadnji biva strah u ratnika,strah je slabost,vrlina smrtnika.... :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

  2. Po ceni ili po kvalitetu? :)

     

    Dobra je. Ali realno, za te pare (2200-2400) bi trebalo da bude bolja. Mogli bi bar bucice (preko 16kg) da kupe a ne da se smaram svaki put da ih sastavljam sam. To usporava mnogo i naravno ne moze niko da radi dok ne zavrsis sve serije.

     

     

     

    Pa ono....znam da je extra smaranje stavljati ono,,al jbg...sto se tice cene...jbg,za nesto makar da pljunem pare,a ionako mi se dlacice na vratu podignu kad se setim neke raw teretane u staroj karaburmi,u kojoj sam dobio neku alergiju (iako nikad nisam podlezan alergijama).

     

    Obojica trenera su fina,uvek su spremni da ti pokazu....daju ti program...nije sve u fazonu-udjes,platis,radis sta hoces,i ostanes visok metar i pedeset.

  3. Nikola,mi smo klosari koji nikad nemamo skupa 200 din.

     

    Nek ti putokaz bude to da smo se ja i Andre' odvallili od vina u tetrapaku,i da nas je stomak toliko jako kidao da nismo mogli da zaspimo+ sam ja sledecja dva dana konstatno imao onu najgoru raw black/death prolivcinu. xD

     

     

    Uuuuuh,nehriiiisttt.......pored poetrija omiljen album......uhhhh.....blek rejvn? blek rejvn? kol ov d arijan spirit? blek rejvn? :D :D :D :D :D :D

×
×
  • Create New...