Jump to content

Dead Man Walking

Iskreni članovi
 • Posts

  4362
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Posts posted by Dead Man Walking

 1. Navijao sam za Vanderboja ali ono nema šanse da je moglo biti nerešeno, po svim parametrima.

   

  Jedinu pretnju za Konora vidim trenutno Fergusona, mada mma je to, sigurno može još neko da ga dobije, nije još ni jednom branio titulu.

   

  Šteta što forsiraju sad to dve titule kao istorijski podvig, a činjenica je da većina boraca nije mogla ni da dobije tu šansu. Pričao je pre Dimitrius Jonson kako je tražio od Dane još ranije borbu za Bantamweight titulu a Dana mu rekao "it doesn't work that way".

 2. Meni je skroz dobra serija a uopšte nisam ni obraćao pažnju na tu atmosferu osamdesetih niti mi je to bitno. Sviđa mi se kako je režirano, likovi generalno donose dosta realne odluke u datim trenucima. Npr jedan od najboljih likova mi je šerif. Nema onog klasičnog zapleta zasnovanog na nerazumevanju koje traje u nedogled nego likovi poveruju u nešto u šta iz prve nisu verovali, menjaju se.

  Osim toga ostavljaju fenomene neobjašnjivim što je isto super, jer kad se da potpuno objašnjenje obično bude lejm.

 3. Samo završavaj svaki naslov upitnikom, koristi dosta reči i izraza kao što su "šokantno"; "nećete verovati", "zapalio region", "ovo je najveće / najbolje / najlepše / ...je rekao..."... Tekst je manje bitan, bitni su (mamo)klikovi.

 4. odemo ja i devojka na veceru ja narucim porciju lazanja ona picu

   

  ja pojedem lazanje i pojedem pola pice

   

  odem narucim 3 palacinke krem plazma pojedem i to

   

  popijem veliku flasu cole zero, pozli mi naravno

   

  malo pre zaboravim da vratim kvaku posto imam samo sa jedne strane i menjam po potrebi polozaj i zatvorim nas u sobi

   

  brat mi se ne javi a zovem ga 15 puta na mob i lupam mu na zid da nam otvori

   

  obucem jaknu i kroz prozor izadjem na krov kotlarnice skotrljam se dole padnem srecom trava je mekana i ublazi mi pad

   

  udjem u kucu Like a boss i otvorim vrata

   

  a sta vi radite u 3 i 20 nocu

   

  Podseti me ovo, ja sam radio kao čuvar u firmi Novitet (Novi Sad) dok zam završavao faks. I jednom prilikom sam sam sebe zaključao napolju za vreme vikenda. Imao sam mobilni kod sebe al me bilo blam da zovem nekoga pa sa odlučio da "provalim" u firmu koju čuvam. Dok se ne nađeš u takvoj situaciji uopšte ne skontaš koliko zapravo nije lako provaliti bilo gde, naročito ako nećeš da napraviš štetu.

   

  Uključivalo je preskakanje kapije, isto penjanje na krov zgrade i na kraju skok sa prvog sprata u neki ograđeni deo koji služi kao ventilacija, bio sami prljav i izgreban al' sam uspeo. Sve vreme sam mislio da će me neko videti i zvati policiju...to bi napravilo daleko bolju priču al jebiga nije me niko video...

  • Upvote 2
 5. Npr koji borci? U paralelnom univerzumu gde se useravaju od para, postali su mejnstrim zvezde, nesto im nije los taj paralelni univerzum

   

  Pare su nebitne u celoj priči, marketing donosi pare pre svega, cela ova predstava sa thrash talkom koja liči na WWE...i da mi je bitno ko je koliko zaradio gledao bih druge sportove i slušao Justin Biebera.

   

  To što su trenutno zvezde isto nema veze sa skilom, Nate ima srce i neverovatno je izdržljiv ali takođe ima skor 20:11 i nikada nema game plan, i po mom mišljenju nije ni u top 5 u svojoj kategoriji. Conor jeste trenutno najbolji u svojoj ali pound for pound nije ni u top 10.

 6. Ma kakvi šampioni, zarobljeni su u nekom paralelnom univerzumu gde je kao bitno ko će od njih pobediti a niko ne zna ni zašto se bore... Ne daj bože da Nate dobije treću, boriće se 5 puta :haha: svaka njima čast ali ima daleko boljih boraca koje bi bilo interesantnije gledati...

 7. Rumble je životinja, šteta što nema prilike da se bori sa Jonesom.

   

  Main event predstava za siromašne, šta više reći, naročito ako bude trećeg meča...toliko je boljih i interesantnijih boraca i od jednog i od drugog.

 8. ova ženska košarka je stvarno nešto najtužnije što sam gledao od sporta u životu

   

  nevezano za timove koji igraju

   

   

  Ja siroma upalio početak drugog poluvremena, 6 (šest) minuta igre naše nisu postigle poen... ono je bilo tužno gledati.

×
×
 • Create New...