Jump to content

hypnos

Iskreni članovi
  • Posts

    1797
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by hypnos

  1. 34 minutes ago, Grobodan said:

    Dakle sinoc se videlo i u live ambijentu propadanje koje se godinama nazalost desava na Ingijevim (ili Ingve kako je klavijaturista trazio da ga zovu). albumima.

    Ako je koncert trajao sat i po solaze su zauzimale 1.15 min. I kad krenu neku hitcinu da sviraju eventualno se stigne do druge strofe i onda endless streams of solos.

    Sto je najgore debeli Srbin uopste ne peva lose i zvuk je bio super, bar tamo gde sam ja stajao, ali sta vredi kad nema mesta da se razmahne. Mislim da je Seventh sign bila najduza, a kad isece Rising force odmah s pocetka kita mi pade i retko se dizala na naznake Ill see the light tonight, You dont remember, Now your ships are burned i sl.

    Sve u svemu ocekivao sam ovako nesto ali u praksi mi je bilo jos teze. 

    Tako je. Nazalost ocekivalo se vise,ali kao da ni on nije uzivao ili je htio cisto da se zajebava. Publika ne zna kako da reaguje, on pici neki solo i stane i sad on ocekuje ovacije i tek nakon signala rukom klavijaturiste ili basiste onda se podigne atmosfera. Ne znam kako bih komentarisao lomljenje gitara,i to dvije.Uzivao sam u hitovima the sevent sign, far beyond the sun i ostali,ali ih je dosta skratio,sto kazes do druge strofe. bubnjar i basista su se smorili i čekali kad ce vise da zavrsi solos. 

  2. On 3/1/2020 at 11:58 AM, Angelystor said:

     

    Bez zebancije super heavy spidać album. Kao i cover, i muzika je kao neki Screaming For Vengeance na steroidima. Sjajan pevač, što je najgore baš bih ga uporedio i sa Cyriisom između ostalih :haha:

    Poslusao ga prosle godine i odusevio se, mislio sam da je nemoguce cuti ovako nesto sada. Dobar scream.

  3. http://www.asio4all.com/

     

    instaliraj ovo i da te bog vidi.ako vec imas imo,preporucio bih ti bas amplitube jer u eko modovima (koji ne trose toliko cpu dakle moze latencija da se smanji) isto radi fino,i da isprobas ove LePou-ove plagine jer i oni ne jedu puno.zaboravi na impulse,nadji ovaj metal amp room,ili bas guitar rig,oni imaju dobre kab-ove a ne trose puno.

     

    ja sam amplitube3 furao na athlonu od 1 gigaherz,jebeni smorrowind mi je sjeckao na tom kompu.

     

     

     

    :pivopije::pivopije:

×
×
  • Create New...