Jump to content

זאבים

Iskreni članovi
  • Posts

    1170
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by זאבים

  1. hvala, Serrie-a sam zavolela jos vise od saznanja da se njegova muzika zaista pusta po planetarijumima sirom sveta, za vreme nekih prezentacija itd.

     

     

     

    http://www.youtube.com/watch?v=DlzH5Mo6NsY&feature=related

     

    http://www.youtube.com/watch?v=yspboNvK4G4

     

     

    izbegavala sam da odem u dark ambient (ima tema), kao i u psychill, darkjazz, drone i soundtrackove, vec da kacim sto 'ambientalniji' ambient :)

  2. dosadan novi. :(

    sa prvog dela albuma, koji naginje na hardrock(toga su i pre imali tu i tamo, ali ne na ovaj nachin), nastavlja se u experimentalni pokusaj koji je podjednako dosadan i neuklopljen. cak su i 'balade' zeznuli, The Harm You Do i Do I Know u?.

    kao shlag na tortu-produkcija. da ne gresim dusu takoreci, mozhda je do snimka (to necu znati pouzdano, bar dok ne skinem jos neku verziju)ali goru skoro ne chuh. klavijatura piskava, gitare 'ogoljeno' itd..

    loshe.

  3. Opasno, opasno. Ozbiljniji su od Peripheryja i sviđa mi se taj prog šmek koji imaju. Dosta me podsećaju na Seven jer vuku na neku ambient stranu. Sve u svemu, taman kad pomisliš da u toj djent priči više nema šta da se kaže, naiđe nešto zanimljivo.

     

     

    aham, muzichki liche na Seven dosta, minus kolichina clean-a. :)

  4. dobar pokusaj, novi album. al' pogesno realizovan. :) u zelji da experimentisu, rastrkali su se.

    chas space ambient semplovi, chas Backstreet Boys, chas pokusaj hip-hopa.. kazem, sve bi to bilo na mestu da nije ovako izcasheno sklepano.

    na sledecem, I guess.

  5. 2. sezona konacno pocela.

    kako je krenulo, obastinice se Voivodov-o predvidjanje, za muske musterije :D

    to bi u sustini i bio najdrastcniji preokret, jer se vec jasno nazire pomirenje sa ex wife i dobijanje svog novca za onbovu krova.

  6. hehe ma i meni se preplice sa citanjem 'Artefakt za svemirsko putovanje' :D

    stigla sam do malo-posle analize devojcicinog sna, znam da je ovo Jungova poslednja knjiga koja je i realizovana pomocu njegovih saradnika koji su stivo na nekim mestima adaptirali 'siroj publici', sto mi se svidja, jer je objasnjeno jasno, koncizno. i lako je povezivo. da ne pominjem objasnjavanje kroz primere, which iz maj fav. Tebi? :)

    • Downvote 1
  7. heh i ja nekim slucajem krenuh naopacke hronoloski, pa se jako navukog na SA. :)

    cuh od vecine ljudi koji su gledali da je Universe dosadan, ali ne verujem dok ne odgledam. samo, ne znam kad zavrsim sa SA, da li da krenem sa SG-1 ili Universe-om heh.

×
×
  • Create New...