Jump to content

Tihi

Iskreni članovi
  • Posts

    99
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Tihi

  1. Fatality jeste bio maticni bend i tako bi i ostalo da smo svi od samoga pocetka i za vreme postojanja benda bili maksimalno posveceni, al' jednostavno tako nije bilo, Peki vise nije zainteresovan za sviranje, a Kosta ima svoj bend koji svira muziku koja njemu vise odgovara, sto je ok i svi smo se slozili oko tih stvari .

    Ima dosta neobjavljenih pesama Fatality-ja neke cete cuti na ovom novom demo snimku cije se snimanje oduzilo (krenuli smo negde u februaru(bubanj)), a ostale pesme kao pesme SpaceEater-a !

  2. Nije Mladic nego Karadzic.

     

    Sto se tice Cynic-a na njihovom spejsu stoji izgleda cover za "Traced In Air" al' je nesto zabagovano pa ne moze da se uvelica slika !

     

    I da, dovedite ih sledece ako ne ove godine, mislim bilo bi dobro, cak sta vise mislim i da ce sa ovim novim albumom steci jos vise fanova u Srbiji !

  3. Hvala :D !

    Nego svaki cas se sjebavalo nesto, prvo kabl, pa zica, pa kontra cinela... bubanj nije bio ozvucen... al' prilicno su dobro zvucali svi bendovi i bila je dobra zajebancija :D

    Pozdrav svima !

    :pivopije:

  4. Meni je bas kulj pjesma 80s,jel peva o tome da se vrati thrash 80ih godian toliko sam ja shvatio,nisam cito tekst,inace cepate. . . Jel mozes meni promo da posaljes postom? xD

     

    Fala na pohvalama, inace da peva o tome da se vrate 80-e :D ! Promo mozes dobiti postom samo nam posalji poruku sa adresom i svim potrebnim podacima na spejs ili ovde na yu metal ;)

     

    E sad ovako: Svirka :D

     

    7.7.2008 - sutra !!!

     

    Reflection, Chill Out & Fatality @ Klub Danguba - Cirila i Metodija 2

     

    Ulaz : 100 din.

     

    Reflection - Guano apes tribute / Nu metal (autorske)

    Chill Out - Rock / Pop

    Fatality - Thrash metal

     

    Posle ove svirke ulazimo u studio i snimamo drugi promotivni CD ! :zuba:

     

    Vid mo se !

     

    :pivopije:

×
×
  • Create New...