Jump to content

PuPaK

Iskreni članovi
  • Posts

    1491
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by PuPaK

  1. Mene boli kurac sto predstavljate nesto sto vec postoji i ponovljeno je 18929 put,gurajte napred,svirajte i uzivajte,ja

    sam za vas navijao na Dzitarijadi i pobedili stee,jej,tukli smo se kao svinje u sutkenzi dok ste sviralii! pozz

    m/

    • Upvote 1
  2. Sarki ajde didemo vozom,ja ti se prikljucim u Nisu i kad stignemo svi idemo u Onaj Sofija hostel da sljokamo,izalili smo stek sa rakijama u kuhinji kad smo isli Sonispheare i otrovali se sa nekim Bjeogradzanima i jednim amerikancem kog smo zvali Leprikon! xD jel svirka da bude u Boxu ponovo!?!?!?!

  3. Jebendisu ponovo snimljene stvari,anti psihic jee hmmmmmmmmmmmmmm,drugaciji,pozitivno,drugacijiii! Kad stignu diskovi iz momenta me zovete na mobitel da mi prosledite,vec sam odvojio kintu! I BRE AJDE SVIRAJTE NEGDE,NEKAKOOOO,STA SE STE SE UPRCVANILI(ULENJILIII)!!!!!!!!!! :rockdevil::rockdevil::pivopije: !!!!!

     

     

     

    Luka je domac!

  4. E,ajde ne seri tu.

     

     

    Prvo,Dio i Joey su ili prijatelji i ono sto vi smatrate"kenjanjem" je to da je covek hteo da kaze koliko je Dio bio dobar kao covek i koliko mu njegova smrt znaci.

    A drugo,to sto je bacao majce i diskove u publiku je zato sto mu pedercine iz Sonisphere-a nisu dozvolile da prodaju njivom merchandise.E pa kad nece da im dozvole onda ce to da pokloni fanovima.

     

     

    ...za sve gluve koji to nisu culi to na koncertu,a sad su dosli na temu da kenjaju.

    Operite usi.

    Usi su nam bile strokave ali smo culi debelog cevapa u kozi od prve do poslednje reci...bedak ako je hteo da kaze da mu znaci njegova smrt!

    • Downvote 1
  5. Ma jebali su kevu nema sta,naserem im se u usta drljava,pricaju o Diu a sve u fazonu da ispadnu kurci,oni da budu zajebani,lik baca tri Dio majice na 50 000 coveka i kaze:hocu da dokazem koliko mi Dio znaci ovim....propisno sam popizdeo, ali posle sam iskulirao uz Kamenitzu,jebes nerviranje zbog autisticnih debeljana u kozi i trbsnjacima na ledjima! xDD

     

    P.S. jadna izvedba njih tru pesama!!

    • Upvote 1
    • Downvote 1
×
×
  • Create New...