Jump to content

steve-harris

Iskreni članovi
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by steve-harris

  1. Pa ajde po vama koji vam se albumi najvise svidjaju koji ste cului evo mojih:

    Judas Priest-Painkiller

    Iron Maiden-Iron Maiden

    Helloween-Walls Of Jericho

     

    Mislim da je ovaj album od Judasa ubedljivo najbolji album u metalu zbog toa sto nna tom albumu su sve HIMNe Metala.

    Ovaj od Iron Maidena zbog toga da nejga nije bilo ne bi bilo ni maidena.

    Od Helloweena isto mislim da je jedan od najboljih albuma kakva ubica nemam reci.

     

    hehe bas to

    jashta!!!!!!!

    8)

  2. Ja mislim da je metallica totalno pukla i da joj nema vise povratka na stari kolosjek de su przili neko vrijeme.Ali mislim da je vrijeme da se ljudi pomire sa tim da metallica vise nista nece dobro napravit,I ubijeden sam da ce reload i load bez obzira kolko ih "volim" biti lijepi albumi kakvi ce biti zadnji album.Kad su dva tri repera rekla da ce metallice album biti strava a oni se ka razumiju u metal.A pored toga ce i ja rule ili kako li se zove ono govno od repera gostovat na album.Nevidim nijedan razlog zasto bi album ista valja.Ali cu ga bez obzira na sve preslusat vise puta kad izade(ako izade posto ih ocigledno boli kurac oce li ga izbacit,a to ce definitivno ucinjet kad kirku fali para za novo versaci odijelo)i da cu mu tu sansu i to samo zbog prva 4 donekle i 5 album.

  3. Meni se cini da mnogi na blaze gledaju sa predrasudama.Ali ih razumijem jer je normalno da se poslije takvog pjevaca kao sto je MISTER BRUCE DICKINSON u Maidenima pojavi pjevac malo slabijih kvaliteta ali je on barem meni isto fenomenalan.

     

    HA! Ok, ali tvoje je mishljenje takvo (nagadjam) samo zato shto si lud za IM (kao i ja). Ali, zamisli Blaze-a u nekom bendu koji ne svira tako dobro kao IM, ali da ipak imash pozitivno mishljenje o tom bendu. Koliko bi imao pozitivno mishljenje da je Blaze pevach!? Znam, pocheo sam mnogo da serem, ali pokushavam da napravim paralelu. Blaze-a je odrzalo (da ne bude bash tooooooootaalnooooooo omrazen) to shto IM chini tim ZAISTA fenomenalnih muzichara koji sviraju specifichan zvuk i koji teshko da bi i gori pevach od Blaze-a mogao da poremeti. U svakom sluchaju i Paul i Bruce (Bruce pogotovo) su pojam za Blaze-a....

    Upravu si sto se toga tice da sam lud za maidenima.Ali se ne slazem sa tobom da je paul bolji od blaza.

  4. Meni se cini da mnogi na blaze gledaju sa predrasudama.Ali ih razumijem jer je normalno da se poslije takvog pjevaca kao sto je MISTER BRUCE DICKINSON u Maidenima pojavi pjevac malo slabijih kvaliteta ali je on barem meni isto fenomenalan.

×
×
  • Create New...