Jump to content

Axeanosilas

Iskreni članovi
  • Posts

    4121
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Axeanosilas

  1. Са друге стране, ове рекламе (отворих у незаштићеном браузеру) су подношљивије, врте на дну. Оно прво је било на свака три поста. Нисам поменуо имена, жалили су се апсолутно сви, било чак и мигрирања, прављења новог форума и то. :):):)

     

    • Downvote 1
  2. 36 minutes ago, Underkuruz said:

    treba da ih vidiš i da klikćeš, podržavamo rad servera
    makar ugasi na kratko, klikni tri-četiri reklame, pa ga opet uključi

    Talvara prešao na našu stranu, kako i dolikuje

    Не треба. Они који су их имплементирали су највише кукали када је први пут умирао форум  и кад је Гардијан увео рекламе. Не мењам своје ставове, чак ни кад су набоље. Талвијево набоље јер је скренуо удесно, са друге стране, поздрављам.

    Ово није форум за доношење пара но уметност, институција, као рецимо свирач пикола у симфонијском оркестру. Нема пара, али је поштован и вољен и добиће националну пензију.

    Приметих, кад сам хтео ово да додам, да је време за едит поста прекратко, било би корисно то изменити, ставити макар пола сата.

    Аха, мрџују се. До јаја. :):)

    • Downvote 2
  3. 5 minutes ago, Dark_Elf said:

    Des Axeeee!! :)

    'Де си, Елфе, миша му јебем. Нема потребе, све ће то Талви да уради, конвертити су најгори и најекстремнији, види Биљану Србљановић, из Погледа у екстремну левицу, и Јулина, некад Че, сада милитантни православац. :) Талви да преузме форум, оћера ову авангардну левичарску поган, и да уместо Т на логу метне један повелики, стилизован, православни крст. :):):)

    • Downvote 1
  4. Дошао сам да видим какав је нови форум и да ли је Талви, слава Богу, заиста политички скренуо удесно. Лого је мало педерски, али је леп, све остало је супер. Надам се да ће поново заживети.

    • Downvote 1
  5. Крије се Администратор, што еј и логично. ;)

    Он је банован, не знам зашто му се допушта да постује.

  6. Mogao bi neko i po tebi da se popisa,mozda ces da porastes!!!

     

    Ако ћемо по тој логици, онда су се по, да простиш, теби испишавали више него по средовечној порнићарки која је навучена на крек па мора да ради све што јој се нареди.

    • Upvote 3
  7. Auuu, a ja mislio da smo mi idioti što nazivamo aerodrom po Konstantinu.

     

    То макар има смисла. Човек је Нишлија, нико га тим потезом не својата, зна се да је Грк.

  8. Ипак се не игра у Тетову, него у Скопју... Штета, у Тетову би био пакао, али прави, начуо сам да пуцају из ватреног оружја на стадиону. Иначе, мој познаник, који је пореклом из Македоније и навија за Вардар, каже да ће навијати за Шкендију против Партизана. Каже ''мрзи Шиптаре, али Партизан/Звезду више''.

    Цигана и Гробара међу чокалијама има више него навијача домаћих клубова. Тај који мрзи Партизан/Жлезду је неко говно бугарско, а не часни припадних македонске гране српског етничког корпуса.

    Колико се путује до доле? Да ли стижем на посао у осам ујутру ако кренем сат, два после текме?

    БЈРМ никад неће ући ни у једну организацију у којој Грчка има право на вето, због ових провокација. Еј, бре, Филип други...

  9. Не би ме чудило да клуб подугачке јевропске традиције, изванредног играчког кадра и евроатлантистичким кремом у управи испадне од ових.

  10. Ili je previše debeo pa ga nije prepoznao?

     

    Kada kažem debeo mislim, ja sam uvek Stanisa zamišljao kao kada bodibilderi prestanu da bilduju i sva ona definicija postane salo. Znači ne debeo, debeo da ima stomačinu, već stigle ga godine... (Mark Strong bi bio dobar Stanis)

     

    Skida se ova nova epizoda.

     

    Није он стар. Такође, не можеш очекивати од некога ко је преко годину дана јео празилук, дивље 'тице и пацове да буде угојен.

  11. Чуо је да је Лунар одлучио да мора да буде дебео па није могао да се појави јер непрестано једе...

     

     

    Све у свему, стрпаше целу књигу у десет задовољавајућих епизода.

×
×
  • Create New...