Jump to content

shtuckensyglieben

Iskreni članovi
  • Posts

    214
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by shtuckensyglieben

  1. Odgledao sam samo prvi deo serijala,a procitao drugi deo.Tipicna bajka za decu.Kapiram da je stekla popularnost zbog medijske halabuke,jer neku preteranu literarnu vrednost nema.Kome se svidja neka uziva,i jasan mi je taj deciji poriv,ja sam juce kupio novog transformersa.

  2. Познато ми је, чак мислим да сам нешто слично видео у Телешопу. Никад нисам имао то.Наравно, мени је омиљена играчка била и остала лопта. Дан без малог фудбала / баскета je није дан него је срање.
    Dobro,lopta je :rockdevil:
    a vidis ja sam uvek hteo da imam zamak :) :) :)
    Ironija :pivopije:
  3. cekaj moram da pokazem moju ponos i diku :)

    6286-1.1105127505.jpg

    900 delova :rockdevil:

     

     

    Brate! Ovo mi je bolna rana detinjstva! Ja mislim da ne postoji lego igracka koju sam vise zeleo od crnog broda.Ni onaj crveni iz '91 ni onaj sivi (Brod duhova) iz '97.Jedan dan cu da ga posedujem!

    Inace ovaj brod je proglasen za lego "millenium" i idalje se prodaje.

    Nego moram da pocnem oped da kupujem lego i transformerse.Ima u Kozmu.Sad mogu da ih sebi priustim.Nema vise onog rezona iz teskih vremena tipa: "Nema mama para,sine!"

     

    Najveca lego igracka koju sam posedovao je crni lego zamak.Doneo mi tata iz inostranstva pre rata.

  4. Inspirisala me tema o fimu "Transformers",a i pre neki dan sam bio u "Kozmu" i prijatno se iznenadio izborom igracaka.Naravno,najatraktivniji su i dalje transformersi i lego kocke.

    Meni su detinjstvo obelezili:

     

    -Lego

    -Transformesi

    -dziajdzojci

    -nindza kornjace

    -mastersi

     

    Jel posedovao neko?Sta je vama bila omiljena igracka?

     

  5. Nesto me drka net.

    Nego,mene mozda najvise nervira kod ovih novih sto su im unakazili face.Ranije su roboti imali ljudske face (stilizovane,naravno),a sad nesto potpuno nejasno.I ovi novi su mnogo zajebaniji za rasklapanje,bas su ih zakomplikovali.

    I uvek ce mi ostati u secanju onaj zvuk kad se transformisu.

  6. joj..ja bi pre ovo da imama :)info_toy1.jpg
    :confused: sta god...Nesto me drka net.Nego,mene mozda najvise nervira kod ovih novih sto su im unakazili face.Ranije su roboti imali ljudske face (stilizovane,naravno),a sad nesto potpuno nejasno.I ovi novi su mnogo zajebaniji za rasklapanje,bas su ih zakomplikovali.I uvek ce mi ostati u secanju onaj zvuk kad se transformisu.Nesto me drka net.Nego,mene mozda najvise nervira kod ovih novih sto su im unakazili face.Ranije su roboti imali ljudske face (stilizovane,naravno),a sad nesto potpuno nejasno.I ovi novi su mnogo zajebaniji za rasklapanje,bas su ih zakomplikovali.I uvek ce mi ostati u secanju onaj zvuk kad se transformisu.
  7. А ово су неки чудни Оптимус и Ултра Магнус?

     

    Ovi modeli su bili aktuelni kad sam ja bio klinja.Mislim da je to neka druga ili treca serija igracaka,nisam siguran.Uglavnom na ovog Optimusa sam se lozio ceo zivot i ortak mi ga poklonio pre koju godinu.Nasao ga na tavanu.

    Ovaj novi optimus nema veze sa starim.

     

  8. Hehehe da ti znas koliko su oni para potrosili na ovaj film..... :)

    Truuuuuuu!! :rockdevil: :rockdevil:

    Brate ...ja sam za stare transformerse:)Koliko si je platio?Nije losa ali meni se vise svidja old school!:)

     

    U pravu si,sad su ih prenadrkali.Old school je bolji.

    Ovaj nije bio puno skup:oko 25 jura.

  9. Мајку му, уме ли од вас умЈетника неко да направи/нацрта/осмисли и нешто друго сем крви, смрти, распадања, змајева, ђавола и сличних, пардон, одавно прежваканих и изклишеираних ствари?

    Штета је само што не постављате мало веће слике, ипак је већина људи на форума на неком бесном кабловском Нету или АДСЛ-у а не на dial-upu.

    :no:

     

    Evo ga tipicni primer kenjatora!

     

    Nemas nikakvo umetnicko delo okaceno na ovoj temi,nemas ni jednu konkretnu argumentuvanu kritiku na neko od prikazanih dela,a iz tvog posta mogu da zakljucim i da nemas predstavu ni kome se cak konkretno obracas.A to implicira da vrlo verovatno nemas pojma o umetnosti.A nemas cak ni brz internet.

     

    Dakle,sine,tebi ovde stvarno nije mesto.

  10. Vratio sam se skoro iz Grcke i ostvario sam svoj deciji san:kupio sam transformersa u tom famoznom inostranstvu.Secam se,u ono vreme kada su bili aktuelni,mama i tata nisu imali pare zbog svih onih sranja,a i nisu bas bili preterano dostupni na domacem trzistu.I tako odem u park da se igram sa nekom minijaturno smesnom verzijom "barricade"-a,a tamo jedan burzuj ortak se kurci pred ostalom decom iz kraja sa svojim novim ogromnim "Optimusom" koji moze da bude i kamion i baza i robot.I na moje pitanje gde ga je kupio,on mi je odgovorio:"Doneo mi tata iz inostranstva!" Jebem li mu mamu.Kakvo jebeno inostranstvo? Sta je to koji kurac?

    Uglavnom,sad kad sam bio u Solunu,poslednje pare sam dao na neke lego kocke i na transformersa cisto da povratim na trenutak taj osecaj decijeg odusevljenja.Kupio sam Ironhide-a.Ovo je najnovija kolekcija,gde su svi roboti radjeni po filmu,tj kolekcija je posvecena filmu.Mali mi je krivo sto je Ironhide sad pickup a ne kombi ali nema veze,transformers je to!

     

    Evo slika:

     

    http://img212.imageshack.us/img212/8594/slikano143dm9.jpg

    http://img212.imageshack.us/img212/2551/slikano144ht0.jpg

    http://img104.imageshack.us/img104/8813/slikano145ht0.jpg

    http://img104.imageshack.us/img104/7866/slikano146kk6.jpg

    http://img53.imageshack.us/img53/1163/slikano147hp2.jpg

    http://img231.imageshack.us/img231/6379/slikano148hq9.jpg

×
×
  • Create New...