Jump to content

Ivan_Creed

Iskreni članovi
  • Posts

    1780
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ivan_Creed

  1. Video sam negde to, online, dal sa zvanicnog sajta ili nesto poput Blica, ne znam... Sve je to lepo, i svi smo mi lepi, ali to nije fotogenicna organizacija... :D :D Ili je to jedino sto pozitivno mogu da pokazu, ili je to neka vrsta psiholoskog marketinga..?

     

    Mora se mislit' na buducnos'.... :ph34r:

  2. U Amjerici, Mothmenove vezuju za pojmom Grinning Man, tj. extra-solarnim bicima (kategorija)... postoje nekoliko slucajeva u kojima su navodno opisi slicni, ili je u pitanju kontra-zavera.. ;) Tacnije, neki od autora, izvestaca su sumnjivog motiva-porekla! :) Ne mogu da se setim tacno, ali cini mi se da je istoimeni film po dal necijem izvestaju ili dogadjaju, dnevniku, uglavnom 'istina je tamo negde'! Inace, taj pojam za Grinning Man (generalno su oko 2.5m visoki i vise, nemaju nos i nasmejani su stalno, bledo-zelena koza, velike ruke) vezuju dalje za pojave drugih visokih vanzemaljskih bica, medju kojima su 'zrtve' prijavile da su ih 'visoke, neobicne' zene silovale... bez zajebavanja (ne sam dogadjaj, nego pisanje)! Nisam upucen, ali sa vremena na vreme, iz razonode, volim da procitam kaj pisu zaverenici i extremni sajens-fiksneri... :zeleni:

     

    Da vam ne spominjem Bob Lazara i J-Rod-a... :ph34r:

     

    Inace, spominjali ste nekakvu Sumsku Majku? Sta je to? Nekakva analogija na pomanihtalu Galadriel (iliti Galadriel sa prstencom)?

  3. Pa to je to ondaK, gusteri i otpor.... Zakljucak serije, stare tj., je kada se rodi hibrid nas i njih, zensko, i lider gustera je odvede nazada na njihovu planetu (koju nisu pokazali) da 'zaleci' susu i pustos... :P

  4. Ovo mnogo lici na jednu seriju (iz 80tih) sto su pustali sredinom 90-tih dal na Palmi ili stagod (prevedeno kao Pobeda), o kontaktu zemlje sa prerusenim gusterima-vanzemaljcima, koji zele da exploatisu nase resurse, jer je na njihovoj planeti preovladala nestasica i velika susa, kurac-palac da izvinete... :zeleni: Tj. rimejk prethodno navedenog... :)

     

    Seca li se ko? Meni se svidjala serija, glavnu ulogu je imao Marc Singer (onaj lik iz ne znam ni ja kako su preveli kod nas, Gospodara Zveri?!?), i djindji-rindji... :da:

  5. Klupa ima i u nasim crkvama u AmJerici, sluzba je i na srpskom i engleskom (mada zavisi od popa), to da bi se prilagodili nasim sto su ili rodjeni ovde, ili poreklom nasi, ili asimilirani... Estetika cista, program je isti (ali ne i cenovnik - sala mala... ne!.. mislim, salim se, esk lokal pop for furder ditejls)..

     

    Ljudi, naravno da Pravoslavlje nije isto kao sto je bilo pre 500 godina, svi se menjamo i adaptiramo (mnogo je tu faktora, kao i kod ostalih), ali grubo receno, bitno je da pojedinac budNe dobar prema sebi i okolini, ostalo su sitnice (tj. da cini pravu stvar - kao Manowar)... Ne znam kaj je tu sporno, pop je samo mesendzer-ucitelj, a crkva NIJE fiksna gradjevina.. Lajk a reinbou in d dark! :rockdevil:

  6. Pravo nam nije! Da bih video sta pisu PrinAc, Tesa i Razbijac, na forum dolazio sam ja... period jedan, kad razmislim, na forum sam zbog toga uglavnom dolazio ja...

     

    Smesni na kreativni nacin, ja mislim da su... Za njega jesmo zabrinuti mi, moramo biti da se slucajno ne potuku na ulici, mnogo neprijtelja stekao PrinAc je... "Neki su mi pretili fizickim nasiljem, privatnih porukama preko.." rece PrinAc meni u jednom delu jedne poruke privatne (u drugom delu je spominjao zene neke te)!

     

    "Jak jesam i ne plasim se, ali nadjacati me mogu, rulja metalna... jer ulicni borac nisam! Osisao sam se zato, da me eventualno prepoznali ne bi! Smejati i zezati, zar se ne mozemo?" PrinAc u zakljucku poruke svoje, rekao je... :no:

     

    Hladna tako ne budi, drugu sansu zasluzuje svako! :da:

  7. da je samo neko boravio u toj jami i skupljao tu odbachenu decu mogao je da napravi armiju unholy aprtan miniona koji bi svojim izgledom plashili armije iz azije

     

    :) :) :) :)

     

    Inace, moj glas ide Sparti, zato sto su se suprotstavili Persiji, Turskoj i Izraelu, predvodio ih Gerard Butler i jedno-oki Dzek Faromir, zato sto je iranski kralj tada biJo Neo-nazi gej aktivista mulatskog porekla sa afinitetom prema pirsinzima (tada se naveliko slusao darkwave synth-punk i jazz, popularno medju mladima), i zato sto je slika bila neobicna.. jedino mi se ne svidja sto ga je promasio Kralj Butler sa svojim kopljem, tj. malo mu sasuo kod usne... :no:

  8. Pa da, bolje spreciti nego leciti, medjutim, ja mislim da je ovo, ne znajuci druge faktore (ovo-ono), pokusaj ublazavanja krize, odnosno odlaganje neminovne propasti!

     

    :ph34r:

     

    Ona zadnja rec je treatralna, eto da ne bude da sam dosadan.. :zeleni: Ja samo ne zelim da 'nasledimo' problematicne stavove i navike Zapada, pogotovu jer se nema para i finansijske sigurnosti, itd.. Sve je to lepo, ali uvaljivati se iz kredita u kredit (kao sto bejase u AmJerici), pa opet kredit ("refinansiranje" itd.) - aman ba, ko ce sve to da plati?? Na kraju sve firme/banke/drzava uzme, i ondaK opetH juris na skupstinu.. :wub:

     

     

    ...ili sam promasiJo poJentu... :ph34r:

  9. Da, znam da je nesto spominjao u kontextu putesestvija do Bgd-a... Nego, uvek me rastuze teatralni oprostaji, posebno kada se ima alternativni nalog, za spijunazu... :sad: Sve u svemu, kakav god da je PrinAc (a svi znamo da je vrsni jebac i zavodnik - pitajte Olju) ;) nesto mi ga zao kako ga svi zajebavaju.. :zeleni: Neje fer, aman!

  10. Ja se licno ne bih upustao u te odlozene/delimicne kamate-dilove (za bilo sta)! Tako je to ovde pocelo i juris na skupstinu (sve je lepo dok nema interesa/potpune rate prve godine, posle boli glava)... plus, kod nas nemaju tolika sredstva kao u AmJerici!

     

    Jedna od stvari sto ne znam je kakvi su tu ugovori i sta i kako u njima pise.

×
×
  • Create New...