Jump to content

Džonee

Iskreni članovi
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Džonee

  1. http://www.musicrada...-aged-64-532853
  2. Dream Theater je Madonna progresiv metala. Napisaću svoje utiske kad budem imao snage i vremena... Pozdav za braću i sestre (doduše, samo dve) po Borku!
  3. Džonee

    Youtube

    Naspavajte se kvalitetno.
  4. ...i sačinjavanje najnovijeg albuma privode kraju, najverovatnije će ga izdati sledeće godine nakon prve ture visibaba... ?
  5. Može mala pomoć? Kako se zove stil pisanja pri kom pisac smešta poentu "između redova"?
  6. Guarana nije dobra za srce.
  7. Jesi, jesi, bez brige... Evo jednog finog tjuna za laku noć...
  8. A stariji albumi nisu komercijala?
  9. Rispekt za temu. Ja fan od malena. Doduše, ona kolaboracija sa Džastinom Timberlejkom i Timbalandom im nije trebala...
  10. Srpski narodni heroj novijeg doba! Što ti ne želiš da se voliš sa (F)Aprilom?
  11. Džonee

    Youtube

    http://www.youtube.com/watch?v=EqMxEBFfIHI
  12. Ura za Čurug i jednu Tijanu više među nama! @Night's Blood: I got my eyes on it now...
  13. Džonee

    Pink Floyd

    Ćale ima The Wall i TDSOTM LP-ijeve, i onda sam ih jedan period u početku osnovne svaki, ali svaki dan slušao nakon škole. Sećam se, bio sam tada glavna meta trolovima iz razreda, vraćao sam se kući raštimovanih živaca od klanja sa njima, i onda samo stavim ploču u gramafon, zavalim se u fotelju i sve mi bude cool! Ja tada uopšte nisam razumeo te pesme, ali sam, bez obzira, jako uživao u njima... Sva ostala muzika je dolazila, odlazila, neka se i vraćala, ali je Pink Floyd uvek bio tu! Roger Waters u live varijanti je nešto najbliže PF-u što se da videti, s' toga ja sebi ne mogu da priuštim takav luksuz da to propustim.
  14. Džonee

    Pink Floyd

    'Vala, propustio sam da ga vidim pre 4 godine, i zacrtao sam sebi da mi se to neće ponoviti na njegovoj sledećoj turneji. Pride još što mu je ovo poslednja pre penzije. E da, apropo ove tvoje situacije, citiraću ti razgovor koji sam imao sa nekim ortacima (koji su na istom smeru na faksu) pre 3 godine kada je trebao Slayer da dođe: Ja: "Ej ljudi, guess what, dolazi Slayer 24-og, juna!" Oni: *inicijalno oduševljenje* Ortak #1 ortaku #2: "Sranje, mi tad imamo ispit..." Ortak #2: "Extra! Ne idemo na ispit..." Tako da... Živ bio!
  15. Džonee

    Pink Floyd

    Da se pohvalim malo... http://i1128.photobu...pg?t=1296411123
  16. Jessica Rabit! P.S. Kaži me mami i tati, pa da mi počupaju uši zbog bezobrazluka...
×
×
  • Create New...