Jump to content

Zoidberg

Iskreni članovi
  • Posts

    1840
  • Joined

  • Days Won

    8

Posts posted by Zoidberg

  1. Mene uvatila euforija, ceo dan cekam kad ce 7 sati i slusam onaj Howardow album :haha: Ceveras i sutra ima da gledam sve 4, posle cu malo da usporim :bigblue: Sto Mita rece, mecite neke linkove ako bude sta dobro van athde-a.

  2. Je l' to sport klub nema nameru da prenosi utakmice tokom radnih dana? Gledam raspored do 24og, i prenose samo dve utakmice i to u nedelju uvece. Ko im jebe mater, gledacu preko strima ionako...

  3. Sto kazu ovi sa ESPN-a nek' oteraju Blejka u San Antonio na neko vreme :bigblue: Ja ocekujem da Atlanta izbaci Orlando, i bas bik voleo da Potrland otrese Dallas, sto i nije nemoguce, 2-2 je bilo u sezoni, a Dallas ionako posle onog finala redovno popusi kurac u play offu :bigblue: Ovo ostalo ce biti manje-vise predvidivo. Verovatno ce biti repriza proslogodisnjeg finala, al' sa drugacijim krajem, nadam se :bigblue:

  4. Danas sam se prvi put u javnosti pojavio za zavezanim repom :rockdevil: Svi su me cudno gledali :haha: Smrz'o mi se vrat u pm (deo toga je i to sto imam vrat k'o zirafa), tek sam sad skontao kol'ko ova kosa greje :bigblue:

  5. Imam ja jedno pitanje. Uzeo sam vga kuler pre koji tjedan, DeepCool V2000. Nisam im'o ovde onih modularnih kablova pa sam ga spojio na maticnu, a kuler od kucista mi osto bez pina. E sad sam prikopcao vga kuler na napajanje, a kuler od kucista tamo gde je bio i ovaj vga kuler mi radi dosta bucnije. Kako to? Je l' mozda radi na veci broj obrtaja kad je prikopcan na napajanje ili sta vec? Vidim da je i temperatura opala, bez ovog kulera sa strane bila je 48-49C, a sad vidim da je 45C... Nije bas da mi smeta ova buka, al' se bojim da ovde nesto ne valja pa zato ovako bruji.

     

    Btw, ja i zaboravio da sam ovde pitao za onu sifru, upalilo je ono sto je necko rekao, pa mu u to ime zahvaljujem :pivopije:

     

     

  6. Nisam mislio na grafiku, nego na gameplay, koji izgleda stvarno fenomenalno. ...Jebem li ga, meni se bas svideo BC2, onako zabavno run n gun rostiljanje. To mi je jedina igra koju sam bukvalno u cugu presao, igrao celu noc :haha:

  7. Nelson zakasnio sa trojkom, al' je prilikom primanja lopte napravio 4 koraka, a sudije za to ništa nisu sudile. Sa pola snage igrali i Čikago i Orlando.

    Imam utisak da ce NBA da ukine korake za par godina :D

     

     

    Inace, bolje da su uzeli da prenose Boston-Miami, direktna borba za drugo mesto, ovo nije imalo nikakvog takmicarskog karaktera... Al' ajd', koga briga sta ja mislim :haha:

     

     

×
×
  • Create New...