Jump to content

Diddy

Iskreni članovi
  • Posts

    420
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by Diddy

  1. You're full of shit. Odlična utakmica bila, šteta što nisu zaboli i četvrti, zaslužili su ga i te kako. Suarez tata za slobodnjake. Zenit očajan, nisu mogli da se povežu, jedino ta jeftina greška Karagera koja je na kraju i presudila. I da, za razliku od pozorišta na Old Trafordu, Enfild se orio tokom cele, a i posle utakmice, i ako je to samo mala šesnaestina finala Lige Evrope.

     

    YNWA!

    • Upvote 1
  2. Prve dve su mi zestoko sranje, al' treca stvar nije losa uopste, za sada samo live snimak postoji. Nadam se ostatak albuma nece biti kao prve dve, cesto su znali da izbace sranje singlove, a ostatak albuma bude sjajan.

     

    The future is now -

     

    Inace, proslo 20 godina od Ignition-a. Rade po neku svirku gde odsviraju ceo, i po neku stvar sa The Offspring + hitovi. Al' jebem li ga kad se to nece desavati nigde blizu. Na albumu ce takodje biti nova verzija "Dirty Magic", isto povodom jubileja.

  3. Hah, Lukas je ranije pljuvan, a sada nedostaje. :haha:

     

    Ne znam za ostale, al' Lukaša nikad nisam pljuvao. Čovek je jedan od najboljih defanzivnih veznih igrača u ligi. Nije Xabi, al' je preterano koristan i dosta nas jebe njegovo odsustvo.

  4. Bezidejna igra u napadu, kao da su bez ikakve želje igrali. Kad uzmu da napadnu u poslednjih 5 minuta, normalno da ništa neće moći da urade. Jedino Džerard i Džonson pokazali nešto. Spiringa neću ni da komentarišem, mesto mu je u rezervnom timu za sada. Fali Lukaš i tako dalje i tako dalje. Zaslužena pobeda Mančestera, tu nema šta da se priča.

  5. Znaš ti da je Liverpul uvek kupovao igrače van očiju javnosti. Samo se objavi ko je doveden i to je to. Šuška se da je pala ponuda za Kavanija, na više mesta.

     

    Fali nam takav igrač da bi mogli da se bijemo za četvrto mesto. Nadam se će odrešiti kesu, koliko god da tražili.

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  6. Dobra utakmica.

    Rafael odlican, De Hea slepac.

     

    Ovo izgleda poznato, navijaci Liverpula slave pocetkom godine, mi u maju :).

     

    Vama ako Siti uzme titulu, možete da se oprostite od bilo kakvog slavlja ove sezone.

     

     

    Fina utakmica, mislim da je bila zaslužena pobeda. Kerol lepo igrao, mada treba to još dosta bolje. Kujt na pravi način proslavio pedeseti gol, fala kurcu. Ager standardno dobar. Još jedna i vraća se Suarez, biće veselo ako dovedu nekog napadača u preostala 3 dana. Pominje se Kavani, al' ko zna koliko je to tačno.

     

    YNWA!

    • Upvote 1
    • Downvote 1
×
×
  • Create New...