Jump to content

Supergalactic Lover

Iskreni članovi
  • Posts

    778
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Supergalactic Lover

  1. recommended za sve bivse i sadasnje pedere i dukatlije yumetala, svirka holandskog benda Albatre u ponedeljak 3 aprila u elektropioniru + imate pivo od mene potpuno gratis (!!) povodom mog rodjendana :~)

     

    The screwed up, angry, either riff-based or totally abstract punk-metal-free jazz-noise played by ALBATRE may be one of the very best offers coming from the Rotterdam underground scene. Everything emerged in distortion and with a sometimes heavy, sometimes crazily fast beat. But if the music is explosive and always searching for the maximum impact,there’s a place for nuance and for detail, with the three contributors throwing intriguing elements to the magma of sound.

     

     

    FB event : https://www.facebook...132282280634772

     

    https://www.youtube.com/watch?v=37D-xabxg9o

     

    ~ Get your tits ready! ~

  2. Bice super svirka sad u petak u KC gradu, mislim da ovaj bend bas jebeno zvuci uzivo. Ako vam nije problem prenesite dalje ljudima koje bi ovo moglo da interesuje, jer bas steta propustiti ovakva desavanja.

     

    Holographic Human Element + Oko Alefa

     

    20.mart 21h

    Cena karte: 300rsd

     

    Holographic Human Element je progresivni post-rock bend iz BiH.

     

    https://www.facebook...c.Human.Element

     

     

    http://hhelement.bandcamp.com/

     

    FB event > https://www.facebook...17632215022788/

     

    YUM tema > http://www.yumetal.net/forum/topic/61967-20150320-kc-grad-beograd-holographic-human-element/page__hl__%2Bpost+%2Brock

  3. E Vidače jbg. Nekad telefon mi padne sa dva metra i udari u kamenje, i nista mu nije. A nekad izlazim iz kola i zaboravim da mi je telefon u krilu i padne na asfalt i ekran pukne. Ali sve je okej dok je ekran jos uvek responsive i radi osvetljenje, jel taj gorilla glass moze uvek da se zameni.

    Kako si kupio telefon? Ne znam sto cimas sam da narucujes i menjas, ako imas garanciju, taj od kojih si uzeo bi ti trebalo zameniti.

     

    Jbg naravno.. I ja isto ne verujem da će ovo da pokrije garancija ipak sam ga ja sjebao. U telenoru je uzet preko paketa. Najgore je što ekran uopšte nije responsive, čak ne mogu ni da ga ugasim jer zahteva touch potvrdu za power off. Tako da sad sedi tu i čekam da mu iscuri baterija :) Srećom nisam ni stigao da prodam stari telefon pa sam se vratio sad na njega.

  4. izvalio sam da bi imalo oko 40 pesama koje bih stavio na tejp pa sam onda napravio dva kao homo i nohomo varijante. stavio sam i tracklist ovde ako neko u startu vidi da mu je sranje i da neće da skida. vaše nisam još sve poslušao ali verujem da je svaki dobar na svoj način xexe. sjebao sam se sa ovim fontovima, zaboravio sam koji sam koristio za prvi pa me posle mrzelo da se jebem oko toga i da menjam sve.

     

    vanilica-cover.jpg

     

    http://www.multiupload.nl/8VEMY6DYL3

     

     

    vanilica-tracklist.jpg

     

     

    vanilica2-cover.jpg

     

    http://www.multiupload.nl/E5DPI4HS9U

     

     

    vanilica2-tracklist.jpg

     

  5.  

    Deafheaven covered "Punk Rock" and "Cody", the opening songs from Mogwai's Come on Die Young, the Scottish band's 1999 album featuring black metal-esque cover art and sentiments. The selection's a great fit for Deafheaven, who have a way with extended post-rock hauntings.

×
×
  • Create New...